Sommarjobb i Växjö

Välj bland 5 sommarjobb sommarjobb att söka i Växjö.

Som student eller gymnasieelev kan ett sommarjobb göra stor skillnad, plötsligt har du fått in en fot i arbetslivet och som du som redan jobbat en del vet är det ett bra sätt att tjäna pengar inför kommande terminer. Så bläddra bland sommarjobb i Växjö här!

Sök sommarjobb i Växjö med StudentJob.se. Vi hjälper dig att hitta arbetsgivare. Passa på att söka i en matbutik nära dig för ett sommarjobb som kan övergå i ett deltids- eller extrajobb. Vi försöker samla ett så brett utbud som möjligt för att det ska finnas något för alla!

I Växjö har du chans att hitta sommarjobb inom de flesta näringar. Trots att järnvägen inte drogs där när Södra Stambanan byggdes (detta skedde inte pågrund av protester från Växjös håll som myten säger, utan av praktiska skäl) har staden behållit sin centrala roll i Småland. Linnéuniversitetet och kopplingen till Videum Science Park betyder mycket för stadens näringsliv. Du hittar flera spännande småföretag, en stark teknik- och elektronikbransch och staden är känd för sina framsteg på energi- och hållbarhetsområdet.

Självfallet finns det gott om möjligheter att hitta ett sommarjobb inom detaljhandeln i Växjö. Staden har gott om butiker som kan behöva extrapersonal under sommaren! Andra vanliga sommarjobb som äldrevård och vaktmästeri går också att hitta!

Vid eventuella frågor kan du alltid höra av dig till oss på info@studentjob.se. Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig att hitta ditt jobb i Växjö, så hör av dig om det är något du undrar!
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar