Sommarjobb i Växjö

Välj bland 7 sommarjobb sommarjobb att söka i Växjö.

Att skaffa ett sommarjobb är bra både för att få in lite extra deg som drygar ut dagskassan, och för att samla på sig superviktig arbetslivserfarenhet! För att hjälpa till med letandet har vi samlat alla våra lediga sommarjobb i Växjö här, hur smidigt som helst! Du kan sortera sommarjobben i Växjö efter dina preferenser med menyn till vänster. Du kan också klicka dig vidare till lediga deltidsjobb i Växjö om du läser vidare, perfekt för dig som letar anställning in i höstmånaderna. Lycka till med ditt jobbsökande, så håller vi tummarna att du hittar din perfekta sommarjobbsmatch i Växjö!


Deltidsjobb inom Online Marketing i Växjö

Våra deltidsjobb inom Online Marketing i Växjö är som skräddarsydda för dig som söker flexibla arbetstider och gillar att vara din egen boss. Här finns nämligen ofta möjligheter att jobba hemifrån, allt som krävs är en dator, lite kreativitet och en internetuppkoppling! Hur bra och smidigt som helst. Dessutom kan Online Marketing vara första foten in i marknadsföringsbranschen med möjligheter att få utforma kampanjer och marknadsföringsstrategier för stora företag, vara en nyckelperson för framgång helt enkelt! Om du tycker att detta låter som någonting för dig kan du klicka dig vidare till våra lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Växjö.

Deltidsjobb inom Online Marketing i Växjö

Deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Växjö

På länken nedan hittar du våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Växjö. Detta är verkligen jobb för dig som vill hänga med i svängarna och få vara med i den digitala utvecklingen! Numera sker nämligen mycket av PR och marknadsföring online, och det kan vara oerhört viktigt att samla på sig erfarenhet inom dessa områden inför ditt framtida arbetsliv. Så om du vill dryga ut kassan med lite extra deg, samt se till att fylla ut CV:t med ovärderliga arbetslivserfarenheter, borde du verkligen klicka dig vidare till våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring på följande länk:

Deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Växjö

Vanliga frågor om sommarjobb i Växjö


Finns det möjlighet att få sommarjobb på Växjö kommun?

Ja, Växjö kommun brukar erbjuda sommarjobb inom flera olika områden, som exempelvis vård och omsorg, fritidsverksamhet och parkskötsel. Du kan söka sommarjobb på exempelvis kommunens webbplats eller studentjob.se.

Vilka sommarjobb finns det inom turism och hotellbranschen i Växjö?

Inom turism- och hotellbranschen i Växjö finns möjlighet att få sommarjobb som till exempel receptionist, servitör/servitris, städare eller i köket. Många hotell och turistanläggningar behöver extra personal under högsäsongen sommarmånaderna.

Kan man få sommarjobb inom forskning eller utbildning i Växjö?

Ja, det finns sommarjobb inom forskning och utbildning i Växjö. Linnéuniversitetet är en av de största arbetsgivarna i staden och kan erbjuda sommarjobb inom olika områden, till exempel inom forskning, utbildning eller administration.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna