Deltidsjobb i Älmhult

Sök bland 11 lediga deltidsjobb i Älmhult.

Bor du i Älmhult och är på jakt efter ett nytt deltidsjobb? Detta må vara en liten kommun och stad, men den har ändå tagit fram många bra personer, till exempel Ingvar Kamprad och Carl von Linné. I staden är det främst IKEA som dominerar, då de har ett varuhus, sitt centrallager, kontor och produktutveckling här. Dessutom produceras mycket av företagets marknadsföring här, däribland katalogen. IKEA har lockat till sig andra stora företag som ICA och Willys. Är du studerande och bor här kanske du studerar på Linnéuniversitetet i Växjö. Då är lite extra klirr i kassan ett välkommet tillskott!

Deltidsjobb inom Logistik/Transport i Älmhult

Är du effektiv och bra på att koordinera och transportera kan ett deltidsjobb inom logistik och transport kring Älmhult vara något för dig. Detta är ett bra jobb att ha vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning då det kan ge bra extra inkomst och du har chans att jobba utanför ordinarie jobb-eller studietid. Detta kan innebära jobb som chaufför och termialarbetare och du kan få vidga dina vyer utanför Älmhult för att ta del av de lediga jobb som finns i närheten. Växjö ligger strax över en halvtimme bort och erbjuder flera olika jobb. Se vilka som erbjuds just nu.

Deltidsjobb inom Logistik/Transport i Växjö

Deltidsjobb inom Online Marketing i Älmhult

Vill du kunna jobba hemifrån och är du av den mer strategiska och kreativa andan? Då skulle du kunna passa inom online marketing. Eftersom att du vanligen bara behöver ha en dator, internetuppkoppling och rätt program är detta något du kan göra därifrån det passar dig, hemifrån, på tåget eller kanske ute i skogen (om du har uppkoppling där!). Online marketing kräver mycket analytiska undersökningar och strategiska beslut. Din uppgift är att nå ut till företagets speciella målgrupp på diverse olika plattformar online och, såklart, sociala medier. Låter detta som något för dig? Se vad som erbjuds just nu!

Deltidsjobb inom Online Marketing i Älmhult

Mer information

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Ny! Bli en av de första att ansöka
Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Ny! Bli en av de första att ansöka

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Ny! Bli en av de första att ansöka