Filter - avancerad sökning

Deltidsjobb i Halmstad

Just nu finns 12 deltidsjobb i Halmstad.

Halmstad ligger vackert vid Sveriges västkust och är ett populärt resmål för många turister i alla åldrar. Ån Nissan slingrar sig igenom staden och Halmstads stadskärna bevarar till stor del den karaktär som staden hade i början av 1900-talet. Stadens centrum är Stora torget och vid dess södra sida ligger den mytomspunna Sankt Nikolais kyrka. Halmstad är även hem till den mycket populära Tylösand strand som lockar mängder av turister till staden varje år.

Deltidsjobb inom marknadsföring i Halmstad

Ett deltidsjobb inom marknadsföring är en perfekt start på karriären för dig som är intresserad av marknadsföring. Dessa typer av jobb ger dig en bred insikt i hur en verksamhet fungerar eftersom de innehåller arbetsuppgifter så som produktion samt prissättning och allt däremellan. StudentJob försöker alltid ha ett brett utbud av deltidsjobb inom marknadsföring, se vilka jobb som finns tillgängliga redan nu genom att klicka på länken nedan.

Deltidsjobb i Halmstad inom marknadsföring

Deltidsjobb inom detaljhandeln i Halmstad

Halmstads fina stadskärna erbjuder ett stort utbud av olika deltidsjobb på restauranger, caféer och olika typer av butiker. För dig som studerar eller har en annan primär sysselsättning kan ett deltidsjobb som t.ex. butiksbiträde bidra med en extra inkomst och ett boostat CV. Se vilka jobb som finns tillgängliga på deltid inom detaljhandeln i Halmstad genom att klicka på länken nedan.

Deltidsjobb i Halmstad inom detaljhandeln

Deltidsjobb inom ekonomi i Halmstad

Om du är en student alternativt en ung talang med relevant arbetslivserfarenhet som har intresse för ekonomi skulle ett deltidsjobb som t.ex. ekonomiassistent eller löneadministratör passa dig väldigt bra! Det ger dig en inblick i hur ett företag fungerar, samtidigt som du får ökade intäkter och ett förbättrad CV! Ansök om ett ekonomijobb på deltid redan idag!

Deltidsjobb i Halmstad inom ekonomi

Mer information

Ja, maila mig när det dyker upp jobb som matchar min sökning!

Du kan stänga av notiser vi email närsomhelst.

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Housekeeping - extrajobb som städare och städjobb

Childcare - extrajobb som barnvakt eller nanny

Petcare - extrajobb inom djurpassning

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

StudentJob SE söker skribenter till blogg

IT tekniker med intresse för ekonomi i Halmstad

Butikschefstrainee Halmstad | Netto

Pågen Färskbröd söker personal till Halmstad.

Gyminstruktör sökes till Actic Halmstad