Deltidsjobb i Köping

Just nu 12 deltidsjobb i Köping.

I Köpings kommun kan du besöka byggnadsminnen, flera historiska platser samt se konst i många former. Förutom stadens trevliga sevärdheter finns det även ett härligt naturliv i närheten av Köping. Där kan du gå på promenader, fiska, sola och bada vid Mälaren eller koppla av i grönområden. Om du är student eller en ung talang som letar efter ett deltidsjobb i Köping har du kommit rätt. Stadens blandning av kultur, fin stadskärna och natur leder till att behovet av deltidsanställda alltid är stort i staden.

Deltidsjobb inom fastighetsskötsel i Köping

Har du kanske inte så mycket arbetslivserfarenhet sedan tidigare och letar du efter ett deltidsjobb vid sidan av din primära aktivitet? I så fall skulle ett deltidsjobb inom fastighetsskötsel passa dig perfekt. Förutom att förbättra ditt CV kommer du få en stabil extra inkomst varje månad vilket öppnar många nya dörrar. Se vilka deltidsjobb inom fastighetsskötsel som StudentJob kan erbjuda i Köping genom att klicka på länken nedan.

Deltidsjobb i Köping inom Fastighetsskötsel

Deltidsjobb inom marknadsföring i Köping

Om du är bosatt i Köping och letar efter ett deltidsjobb inom marknadsföring har du kommit till rätt ställe. StudentJob kan hjälpa både dig med mer eller mindre erfarenhet av marknadsföring att hitta ett attraktivt deltidsjobb inom området. Ett jobb inom marknadsföring är även attraktivt att ha på CV:t och någonting som är meriterande för väldigt många olika typer av andra jobb. Ansök om ett deltidsjobb inom marknadsföring redan idag.

Deltidsjobb i Köping inom marknadsföring

Deltidsjobb inom försäljning i Köping

Är du en naturlig person som tycker om att träffa nya människor? Är du kanske en naturlig säljare i grund och botten? Om du känner dig träffad borde du ansöka om ett deltidsjobb inom sälj. Ett jobb inom försäljning passar dig som vill ha en karriär inom sälj-området, men även dig som vill ha en karriär inom någon helt annan bransch. Relevant säljerfarenhet värderas alltid högt av arbetsgivare! Se vilka deltidsjobb som StudentJob har i Köping genom att klicka på länken nedan.

Deltidsjobb i Köping inom försäljning

Mer information

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning