Extrajobb i Borås

Nu finns 11 extrajobb i borås.

Letar du efter extrajobb i Borås? Då har du hamnat på rätt ställe. På den här sidan kan du hitta många olika extrajobb i just Borås. Du kanske är en student och studerar på universitet och letar efter ett deltidsjobb som ger dig extra klirr i kassan. Vad du nu än har för sysselsättning så är detta en perfekt sida för dig som letar efter en extra inkomst. Vi på Studentjob har gjort det enkelt för dig genom att samla många olika jobb och hoppas att någon av dem är en perfekt matchning. På den här sidan hittar du många olika extrajobb i Borås och du kan registrera dig på Studentjob på under 2 minuter och börja söka direkt.


Extrajobb i Borås för studenter

Som student är det svårt att hinna med ett heltidsjobb och därför kanske du är mer intresserad av att hitta ett extrajobb i borås med tider som passar för studenter. Många studerande söker därför efter helg- och kvällsjobb för att hinna med sina skoluppgifter, men samtidigt kunna tjäna en extra inkomst. På Studentjob finns det en uppsjö av olika helg- och kvällsjobb som garanterat passar dig som student. Nedan har vi listat några typer av jobb som möjligtvis passar dig.


Om du är en serivceinriktad person som gillar hjälpa andra så skulle du kunna jobba med kundservice. Som kundservicemedarbetare så får du hjälpa till att lösa kunders eventuella problem genom att exempelvis ge dem information, ta emot reklamationer och agera teknisk support. Kundservice är ett perfekt extraknäck där du får lära dig mycket om att ta hand om kunder och varför det är viktigt. Det är en kunskap som många av dina framtida arbetsgivare kommer att uppskatta och är därför väldigt bra att ha på CV:et. Har du inget CV och behöver skriva ett så kan du kolla in vår CV-mall


Du kanske är någon som gillar att sälja och har därför en vilja att utöka dina kunskaper inom försäljning. Förmågan att kunna sälja är en otroligt bra kompetens som kan komma att hjälpa dig under många moment i livet. Det kan exempelvis vara under en arbetsintervju där du med hjälp av dina säljkunskaper kan övertyga din framtida arbetsgivare att anställa just dig. Om du är intresserad av försäljning och vill lära dig mer om det så finns det flera deltidsjobb att söka i Borås


Som student i Borås har du förmodligen mycket skoluppgifter att genomföra och därav inte så mycket tid till ett extra jobb, men vill fortfarande ha ett sätt att tjäna pengar på. Då kan marknadsundersökningar vara något för dig. Detta jobb gör det möjligt för dig att jobba vart som helst under vilka tider som helst. Det finns flera undersökningspaneler annonserade på Studentjob som du kan söka till.


Om dessa exempel inte är något för dig så finns det flera andra extrajobb i Borås för studenter som kanske passar dig bättre.

Vanliga frågor om extrajobb i Borås


Vilka extrajobb i Borås finns det?

Det finns flera extrajobb i Borås som exempelvis kundservice, försäljning eller marknadsundersökningar.

Hur söker man ett extrajobb i Borås för studenter?

För att söka ett extrajobb så behöver man nästan alltid skriva ett CV och eventuellt ett personligt brev. Har du inget CV så kan du kolla in vår CV-mall.

Vilket extrajobb är det lättaste sättet att tjäna pengar på i borås?

För dig som inte har så mycket extra tid, men ändå vill ha ett extrajobb så är marknadsundersökningar något som du skulle tjäna en extra inkomst på. Att jobba som panel för undersökningar gör det enkelt för dig att välja när- och var du vill jobba, så länge du har en internetuppkoppling.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning