Extrajobb i Gislaved

Just nu finns det 11 lediga extrajobb i Gislaved hos StudentJob.se.

Intresserad av ett extrajobb i Gislaved? Perfekt, Studentjob hjälper till att annonsera för extrajobb i Gislaved och i övriga Sverige. Med ett extrajobb i Gislaved kommer du tjäna pengar som du sedan kan spara till vad du nu önskar kanske en resa eller middag på restaurang.
Men vad är första steget till ett söka ett extrajobb? Jo, att skapa ett CV samt ett personligt brev. Sedan när det bara att kika runt på våran hemsida efter lediga jobbannonser.

Glöm inte att registrera dig så du inte missar några nya intressanta jobbchansen!

Olika förslag på extrajobb i Gislaved

Beroende på din ålder finns det olika förslag på extrajobb i Gislaved. Är du mellan 13-15 år får du jobba med enkla arbetsuppgifter. Är du 16 år kan du kolla in lediga jobb för 16-åringar. När du fyllt 18-år räknas du som myndig, därmed får du jobba med det mesta.

Svårast kan vara att komma på vad man kan deltidsjobb med som ungdom men lugn, vi hjälper dig hitta några förslag på extrajobb i Gislaved.

Du kan jobba som städare, flytthjälp eller diskare. Vill du jobba i butik fungerar det också bra. Leta efter nationella eller lokala butiker. Annars kan du deltidsjobba som barnvakt eller läxhjälp. Vill du ha ett mer varierat jobb kan du söka om att vara extraarbetare som hoppar in när det behövs i olika butiker. Nu har du några förslag på extrajobb i Gislaved för ungdomar. Vill du ha fler råd och tips kolla in våra karriärråd.

Extrajobba hemifrån i Gislaved

Det finns också möjligheter till att jobba hemifrån i Gislaved. Exempel på digitala jobb hemifrån är läxhjälp, svensklärare, digital assistent och bloggare. Att sälja tidningar och att promenera med grannens hund eller erbjuda att kratta löv är ytterligare exempel på extrajobb i Gislaved och passar om du inte kan söka jobb som till exempel läxhjälp.

Eller kanske är du egentligen sugen på att jobba utomlands? Trött på regn och vill komma iväg och utforska världen. Det går fortfarande att jobba digitalt från en dator men det finns även tillfällen att jobba eller plugga direkt utomlands. Det finns fler värdefulla tips till dig som vill jobba utomlands på våran blogg.

Kontakta oss på info@studentjob.se om du har några frågor!


FAQ om extrajobb


Hur mycket kan man tjäna med ett extrajobb i Gislaved?

Lön beror på ålder och erfarenhet i branschen men till exempel är lönen för ett butiksjobb utan erfarenhet cirka 89kr -143 kr i timmen och om du jobbar 4 timmar i veckan blir det 356- 572kr

Hur mycket jobbar man i veckan med ett extrajobb?

Ett extrajobb innebär att man jobbar vid sidan av en huvudsyssla som att studera. Du kan jobba från 3 timmar till 25 timmar i veckan men det viktiga är att du har tid till återhämtning och att du hinner fokusera på skolan.

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning