Extrajobb i Örebro

Nu finns 11 extrajobb i Örebro.

Letar du efter ett extrajobb i Örebro? Då är det din turdag idag, för här har vi samlat en hel del, just för dig! Kanske studerar du vid Örebro universitet och är redo för lite extra klirr i kassan, eller så har du någon annan huvudsaklig sysselsättning du vill komplettera med ett extrajobb? Oavsett vad så kan du hitta någonting för dig här! När du inte jobbar extra kan du upptäcka Örebro, kanske besöka slottet eller utforska universitetets campus? Låter detta som någonting för dig tycker jag att du ska läsa vidare om våra extrajobb i Örebro. Stort lycka till!


Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Örebro

Vill du starta en karriär inom digitala medier? Då kan du kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Örebro! De är nämligen perfekta första jobb för någon som vill ta sig in i den branschen. Här samlar du på dig viktig arbetslivserfarenhet om marknadsföring och hur digitala medier fungerar. Inom online marketing är datorn din bästa vän, och internetuppkopplingen kommer på en stark andraplats! Arbetsuppgifter du kan förvänta dig är att utforma digitala marknadsföringskampanjer, skriva content och analysera data. Låter detta som någonting för dig? Perfekt! Kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Örebro på länken.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Örebro

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Örebro

Att ha en inblick i hur PR och marknadsföring fungerar är en värdefull erfarenhet du kan ha nytta av resten av ditt arbetsliv. Och våra lediga deltidsjobb inom branschen i Örebro är perfekta första jobb för dig som aldrig gjort någonting liknande förut! Här får du arbeta med utveckling av reklamkampanjer och marknadsundersökningar för att lära känna din målgrupp. De här jobben är också perfekta att kombinera med dina studier, eftersom du ofta kan bestämma varifrån och när du ska jobba. Hur bra som helst va? Om du tycker att detta låter intressant kan du klicka dig vidare till våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Örebro.

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Örebro

Mer information

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning