Hitta ett extrajobb i Umeå

Just nu har vi 14 lediga extrajobb i Umeå.

Ett extrajobb för dig som studerar eller läser på gymnasiet i Umeå kan innebära massor. Det ger dig chansen att lära dig massor, ta en genväg in på arbetsmarknaden och såklart tjäna extra pengar. Vi har specialiserat oss på studentjobb, men självfallet är alla välkomna att söka! För att sortera din sökning kan du använda dig av den orange menyn till vänster så får du resultat helt efter dina egna preferenser. Fortsätt läsa om våra extrajobb i Umeå på denna sida för att säkra arbetslivserfarenhet och nya kontakter i ditt framtida yrkesliv! Vi på StudentJob önskar dig stort lycka till!


Deltidsjobb inom Detaljhandel i Umeå

Att arbeta på deltid inom detaljhandeln är ett perfekt sätt att få fantastisk arbetslivserfarenhet samtidigt som man tjänar extra pengar. Ofta kan du kombinera ett deltidsjobb inom detaljhandeln med till exempel studier på antingen gymnasie- eller universitetsnivå, hur många affärer som helst behöver lite extra arbetskraft för att få allting att gå runt! Här får du vässa servicesmilet och bemöta kunder på bästa sätt, allt för att de ska kunna lämna affären med en bra erfarenhet i bagaget och förhoppningsvis också en påse i handen. Låter det som någonting för dig? Kolla då in våra deltidsjobb inom detaljhandeln i Umeå på länken!

Deltidsjobb inom Detaljhandel i Umeå

Deltidsjobb inom Online Marketing i Umeå

Är du på jakt efter ett deltidsjobb där du får använda både dina analytiska och kreativa skills? Look no further! Här har vi nämligen samlat våra deltidsjobb inom online marketing i Umeå. Inom denna bransch är arbetsuppgifterna många och varierade. Ena dagen kan man sitta med en marknadsundersökning, och nästa kan man sitta och skapa content till en onlinekampanj. Här är datorn ditt främsta arbetsverktyg, och om ni inte är bästa vänner än så dröjer det nog inte länge tills ni byter BFF-halsband med varandra. Du och datorn alltså. Hur kul låter inte det? Kolla in våra deltidsjobb inom online marketing i Umeå för att läsa mer och ansöka!

Deltidsjobb inom Online Marketing i Umeå

Mer information

Ett lärorikt Extrajobb - i hela landet

Top Job

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Jobba online med marknadsundersökningar - Extrajobb hemifrån

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Arbeta hemifrån med mötesbokning – Heltid/Deltid

Au Pair in China

Top Job

Vill du arbeta på distans? - Vi har jobbet för dig!

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar