Filter - avancerad sökning

Heltidsjobb i Linköping

Just nu finns 3 lediga heltidsjobb i Linköping.

Är du nyutexminerad och vill kickstarta din karriär med ett heltidsjobb? Studentjob.se hjälper dig att kamma hem ditt första riktiga jobb, eller om du känner att behöver nya utmaningar från ditt nuvarande jobb rekommenderar vi dig att kolla in våra lediga positioner. Oavsett om du är intresserad av ett jobb inom IT- eller media branschen har vi alltid något att erbjuda dig.

Linköpings näringsliv består till störsa delen av företag med teknisk inriktning. Bland annat hittar du SAAB och Ericssons som är några av de stora industriföretagen i staden. Linköping är även känd för att vara en företagsregion med bland annat Mjärdevi Science park. Dessutom finns även ett av landets största universitet här; Linköpings Universitet.

För att kickstarta ditt jobbsökande redan idag kan du snabbt och enkelt skapa en profil på vår hemsida, för att bli uppdaterad om de senaste jobbannonserna!

Vid ytterligare frågor eller fundering hjälper vi dig mer än gärna, kontakta oss på: info@studentjob.se. Stort lycka till med ditt jobbsökande!

Mer information

Ja, maila mig när det dyker upp jobb som matchar min sökning!

Du kan stänga av notiser vi email närsomhelst.