Internship i Borås

Just nu finns det 1 internships i Borås.

Sök ett internship idag. Ett internship är fantastisk möjlighet att få ett första steg in i arbetslivet och se hur saker och ting fungerar i ett företag. Denna arbetslivserfarenhet värderas högt hos framtida arbetsgivare.

Internship och traineeship är något som allt fler företag har börjat implementera. Ett Internship är perfekt att kombinera med eller att göra efter högskole- eller universitetsstudier. Att få komma in och arbeta på ett företag ger dig en möjlighet att i praktiken få använda dig av de kunskaper du lärt dig i skolan.

Borås är historiskt känt för både sin textilindustri och sina postorderföretag. Borås har lockat många stora företagsnamn såsom Ellos, Gina Tricot, NetOnNet, Hobbex och Svea med många fler. Dessutom har staden ett bra läge i Västra Götaland med både Göteborg och Jönköping mindre än 1 timmes bilfärd bort. Passa på att ta chansen att inspireras i denna stad, sök bland våra internship och traineetjänster i Borås här.

Behöver du hjälp med ditt sökande? Du kan alltid kontakta oss på info@studentjob.se med dina frågor, funderingar eller förslag på förbättringar, så kommer vi självklar göra vårt bästa för att hjälpa dig! Lycka till att hitta ditt dröm-Internship!
Mer information