Internship i Malmö

Just nu 1 internships i Malmö.

Sök ett internship idag. Malmö är en blomstrande industristad som har mycket att erbjuda, allt ifrån bra jobbmöjligheter till sina fantastiska miljöer.

Internship och traineeship ger dig bra möjligheter att få en introduktion av arbetsmarknaden genom att kunna komma in på ett företag och se hur saker och ting fungerar. Detta kombineras ofta med eller görs efter avslutade högskole- eller universitetsstudier för att man ska kunna få möjlighet att använda sig av det teoretiska som man lärt sig i skolan och använda det i praktiken. Sök bland våra internship och traineetjänster i Malmö här.

Malmö har under senare år haft en rik tillväxt på arbetsmarknaden. Öresundsbron öppnades 2000 och gjorde att det nu är möjlight att på 15 minuter kunna ta sig över till Danmark. Andra attraktioner är Eruropas högsta bostadshus, Turning Torso, med sin fantastiska utsikt över Malmö lockar många gäster.

Behöver du hjälp med ditt sökande eller har du några frågor eller förslag kan du alltid nå oss på info@studentjob.se! Lycka till!
Mer information