Lediga jobb i Vadstena

Just nu finns 14 lediga jobb i Vadstena.

Vill du leva och bo i ett karaktärsrikt samhälle? Flytta och se alla lediga jobb i Vadstena! Denna vackra plats har inslag av medeltidsbyggnader och ligger precis vid natursköna Vättern. Några av de vackra byggnaderna som du måste besöka är självklart Vadstena slott, klosterkyrka och Mårtens Skinnares hus. Du kan även promenera längs strandpromenaden. Det kanske kan hjälpa när du behöver en pluggpaus! Om du behöver fira en avklarad tenta, så unna dig ett besök till restaurang Hörnet. Det har du förtjänat! Så spana in alla lediga jobb i Vadstena genom att skrolla ner.


Lediga jobb inom Online Marketing i Vadtena

Just nu har vi flera lediga jobb inom online marketing i Vadstena. När du jobbar med online marknadsföring får du möjlighet att förbättra dina digitala skills. Arbetsuppgifterna kan variera otroligt mycket. I vissa fall får man marknadsföra via hemsida, mejl, sociala medier eller mer traditionella metoder. Ibland får man även jobba hemifrån, vilket gör det enkelt för dig som pluggar att jobba vid sidan om dina studier. Spana in alla lediga jobb inom online marketing i Vadstena och se efter om du hittar en tjänst som passar dig! Glöm inte att uppdatera ditt CV och skriv ett personligt brev! Lycka till!

Lediga jobb inom Online Marketing i Vadtena

Lediga jobb inom Restaurang i Vadstena

Vi har massa lediga jobb inom restaurang i Vadstena som vi tror kan passa dig. Att jobba i restaurangbranschen är både roligt och det ger mycket arbetserfarenhet. Det finns flera olika typer av restauranger och därmed finns det varierande arbetsuppgifter. Man kan arbeta på café, snabbmatsrestaurang eller mer fina restauranger. På caféer kan man få stå bakom kassan och serva kunder, plocka undan disk från bord eller annat som behövs göras. I en snabbmatsrestaurang kan man också stå i kassan, snygga till och städa lokalen, laga mat eller jobba i drive-in-delen. På en finrestaurang har man oftast en specifik arbetsuppgift, som exempelvis servitör/servitris, hovmästare, diskpersonal, kock eller bartender. Låter detta som något för dig? Se alla lediga jobb inom restaurang i Vadstena nu.

Lediga jobb inom Restaurang i Vadstena

Mer information

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Svensktalande Game Presenter sökes till Malta

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba med kundtjänst i historiska Grekland

Top Job

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning