Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Support med intresse för webb och kommunikation i Göteborg

Göteborg | Västra Götalands län | IT | Kundservice / Call Center | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Som webbeditör får du dagligen nya spännande utmaningar inom webb och support hos en kommunikationsbyrå i Göteborg.

Har du en passion för service, webblösningar och digital kommunikation? Nu har vi ett roligt uppdrag som webbeditör hos vår kund, en modern digital kommunikationsbyrå. Här får du jobba med välkända varumärken och roliga utmaningar inom webb och kvalificerad teknisk support.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du ett jobb med:

  • Mycket kundkontakter där du delvis arbetar onsite hos företagets kunder
  • Möjlighet att fortsätta din utveckling inom webb och digital kommunikation
  • Motiverade och tekniskt kunniga kollegor
  • En händelserik miljö hos ett stort internationellt företag
  • Kontor i fräscha nybyggda lokaler

Detta är initialt ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund, där du självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som webbeditör implementerar du webbsidor och kampanjer samt ger kvalificerad teknisk support till en av byråns stora kunder. Främst kommer du ha kontakt med de yrkesroller som planerar, producerar och publicerar innehåll på företagets webbsida.

I jobbet ingår att:

  • Fungera som första kontakt för kunder och samarbetspartners
  • Löpande publicera och redigera innehåll på företagets globala websidor
  • Bidra med teknisk support, felsökning och problemlösning
  • Detaljplanera aktuella projekt, säkerställa att allt material publicerats enligt plan
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vanliga frågor som kan dyka upp kan exempelvis gälla innehåll som inte syns som det ska på webbsidan. Oavsett om du rättar till felet på egen hand eller efter felsökning lämnar över till exempelvis programmerare, tar du ett helhetsansvar och följer upp att problemet blivit löst.

Du ingår i ett engagerat team med stort intresse för teknik och digital kommunikation. Din placering kommer delvis vara ute hos en av kommunikationsbyråns kunder, där du ger support och samarbetar med bland annat marknadsavdelning och kommunikatörer på plats.

Du kommer främst arbeta med Sitecore som verktyg.

VEM ÄR DU?

Då du kommer arbeta självständigt på supportuppdrag ute hos kund bör du ha tidigare erfarenhet av support och felsökning för hemsidor eller webbtjänster. Du har med fördel en eftergymnasial utbildning inom digital kommunikation, exempelvis webbadministratör eller webbeditör.

För att få en helhetsbild av kundens problem (och möjliga lösningar!) bör du ha en bred teknisk kompetens. Du har en god övergripande förståelse för hur alla byggstenar hänger ihop för att generera en hemsida, samt grundläggande kunskap om programmering i HTML och CSS.

Vi ser gärna att du som söker även kan bidra med djupare kunskap inom ett eller flera områden av SEO, webbutveckling, web analytics, interaktionsdesign eller webdesign.

Utöver detta har du ett pedagogiskt och kommunikativt sätt, då du behöver kunna förstå och förklara digitala lösningar för personer både med och utan tekniska förkunskaper. För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse för marknadsföring och kommunikation.

Engelska på en professionell nivå i tal och skrift är ett krav för tjänsten då detta kommer vara ditt arbetsspråk. Du bör förstå och kunna göra dig förstådd på svenska, på en tillräcklig nivå för att kunna ta till dig instruktioner och kommunicera med kollegor internt.

Om TNG IT Digital

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Vi är en del av TNG, det bemannings- och rekryteringsföretaget som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG IT Digital och arbeta ute hos vår kund. Uppdraget kommer initialt att vara fram till årsskiftet, med mycket goda chanser till förlängning. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Support med intresse för webb och kommunikation i Göteborg

Som webbeditör får du dagligen nya spännande utmaningar inom webb och support hos en kommunikationsbyrå i Göteborg.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis