städare

Städare

Just nu finns det 24 Städare jobb.

Städare jobb finns inom många olika branscher, såsom hotell, kontor, skolor och sjukhus. Om du är intresserad av att jobba som städare finns det många olika möjligheter att välja mellan och det finns alltid ett behov av professionella och pålitliga städare. Att jobba som städare kan också vara ett bra val för den som söker ett meningsfullt arbete där man kan göra en skillnad i andra människors liv. Genom att hålla olika miljöer rent och fräscha kan städare bidra till att skapa en positiv och trivsam atmosfär för besökare och anställda. Om du vill ansöka till städare jobb, kan du först Registrera dig och sedan är det bara att sätta igång att söka.


Jobb som städare för studenter

Det finns många anledningar till varför jobb som städare kan vara en bra arbetserfarenhet för studenter. För det första ger det möjlighet till flexibilitet, eftersom många städare jobb erbjuder möjlighet att välja mellan olika skift som passar just studenter. Det här kan vara användbart för den som vill kombinera sitt arbete med studier eller annat. Att jobba som städare kan dessutom ge värdefull erfarenhet och färdigheter, såsom uppmärksamhet på detaljer, tidshantering och kundservicefärdigheter, som kan vara användbara i framtida jobbsökningar. Allt detta gör städare jobb till en bra arbetserfarenhet för studenter som vill få in foten på arbetsmarknaden och samtidigt kombinera det med sina studier.

Lön och förmåner som städare

När det gäller löner för städare kan det variera beroende på arbetsplats och geografiskt läge. Generellt sett är lönerna för städare inte särskilt höga, men det finns möjligheter att tjäna mer genom att ta på sig extra arbete eller genom att arbeta på en plats med högre löner. Det är också viktigt att komma ihåg att många städare jobb innebär förmåner som semesterdagar och sjukpenning, vilket kan vara värdefullt för många anställda. Att jobba som städare kan vara ett bra val för den som söker ett flexibelt arbete med olika arbetstider. Många städare jobb ger möjlighet att välja mellan dag-, kvälls- eller helgskift, vilket kan vara användbart för den som vill kombinera sitt arbete med studier eller annat. Det är också en bra möjlighet för den som vill jobba deltid eller på obekväma tider.


FAQs: Städare


Kan jag jobba som städare utan erfarenhet?

Ja, det är möjligt att jobba som städare utan tidigare erfarenhet. Många företag erbjuder träning och fortbildning för sina städare, så du kan lära dig allt du behöver veta på jobbet. Det kan dock vara en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, såsom städning eller hushållsarbete, eftersom det kan göra det lättare att få jobb och kanske till och med ge dig en högre lön.


Hur mycket tjänar en städare?

Lönerna för städare kan variera beroende på arbetsplats och geografiskt läge. Generellt sett är lönerna för städare inte särskilt höga, men det finns möjligheter att tjäna mer genom att ta på sig extra arbete eller genom att arbeta på en plats med högre löner. Det är också viktigt att komma ihåg att många städare jobb innebär förmåner som semesterdagar och sjukpenning, vilket kan vara värdefullt för många anställda.


Hur är arbetstiderna för städare?

Arbetstiderna för städare kan variera beroende på arbetsplats och geografiskt läge. Många städare jobb ger möjlighet att välja mellan dag-, kvälls- eller helgskift, så det finns oftast möjlighet att anpassa arbetstiderna efter ens egna önskemål och behov. Det är dock viktigt att komma ihåg att det finns viss flexibilitet krävs för att kunna möta olika kundbehov och oplanerade händelser.

Mer information

Jobba med kundtjänst i historiska Grekland

Top Job

Extrajobb som städare och städjobb

Städare till Sodexos verksamhet i Växjö

Städare till Sodexos verksamhet i Gimo i Östhammar

Städare till Sodexos verksamhet i Örnsköldsvik.

Städ & måltidsservicemedarbetare till Sodexos verksamhet i Örebro

Städare till Sodexos verksamhet i Centrala Stockholm

Teamledare parkvård till Kolmården i Stockholm

Tågstädare till Sodexo i Uddevalla i Göteborg

Flygplansstädare till Arlanda i Sigtuna

Lokalvårdare till Sodexo - Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Lokalvårdare till Sodexo i Skellefteå

Semestervikarier till vårdcentraler i och runt Norrköping

Sommarvikarier säljare till Åhléns City Göteborg

Sommarvikarier varuplockare till Åhléns City Göteborg

Sommarvikarier lager till Åhléns City Göteborg

Säljare 5h/vecka till Lancôme, Åhléns City Göteborg

Avdelningschef till Åhléns City Göteborg

Silo- och Kvarnoperatör i Landskrona

Service Delivery Manager till Atea i Stockholm, Göteborg, Malmö

Juniora och seniora ServiceNow-konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Valfritt Ateakontor

Fantastiska sommarjobb på Kolmårdens Djurpark i Stockholm

Tunneltågförare till MTR Tunnelbanan i Stockholm

Sommarjobb på Furuviksparkens havskrog, havshotell och camping i Stockholm