städare

Städare

Just nu finns det 114 Städare jobb.

Städare jobb finns inom många olika branscher, såsom hotell, kontor, skolor och sjukhus. Om du är intresserad av att jobba som städare finns det många olika möjligheter att välja mellan och det finns alltid ett behov av professionella och pålitliga städare. Att jobba som städare kan också vara ett bra val för den som söker ett meningsfullt arbete där man kan göra en skillnad i andra människors liv. Genom att hålla olika miljöer rent och fräscha kan städare bidra till att skapa en positiv och trivsam atmosfär för besökare och anställda. Om du vill ansöka till städare jobb, kan du först Registrera dig och sedan är det bara att sätta igång att söka.


Jobb som städare för studenter

Det finns många anledningar till varför jobb som städare kan vara en bra arbetserfarenhet för studenter. För det första ger det möjlighet till flexibilitet, eftersom många städare jobb erbjuder möjlighet att välja mellan olika skift som passar just studenter. Det här kan vara användbart för den som vill kombinera sitt arbete med studier eller annat. Att jobba som städare kan dessutom ge värdefull erfarenhet och färdigheter, såsom uppmärksamhet på detaljer, tidshantering och kundservicefärdigheter, som kan vara användbara i framtida jobbsökningar. Allt detta gör städare jobb till en bra arbetserfarenhet för studenter som vill få in foten på arbetsmarknaden och samtidigt kombinera det med sina studier.

Lön och förmåner som städare

När det gäller löner för städare kan det variera beroende på arbetsplats och geografiskt läge. Generellt sett är lönerna för städare inte särskilt höga, men det finns möjligheter att tjäna mer genom att ta på sig extra arbete eller genom att arbeta på en plats med högre löner. Det är också viktigt att komma ihåg att många städare jobb innebär förmåner som semesterdagar och sjukpenning, vilket kan vara värdefullt för många anställda. Att jobba som städare kan vara ett bra val för den som söker ett flexibelt arbete med olika arbetstider. Många städare jobb ger möjlighet att välja mellan dag-, kvälls- eller helgskift, vilket kan vara användbart för den som vill kombinera sitt arbete med studier eller annat. Det är också en bra möjlighet för den som vill jobba deltid eller på obekväma tider.


FAQs: Städare


Kan jag jobba som städare utan erfarenhet?

Ja, det är möjligt att jobba som städare utan tidigare erfarenhet. Många företag erbjuder träning och fortbildning för sina städare, så du kan lära dig allt du behöver veta på jobbet. Det kan dock vara en fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, såsom städning eller hushållsarbete, eftersom det kan göra det lättare att få jobb och kanske till och med ge dig en högre lön.


Hur mycket tjänar en städare?

Lönerna för städare kan variera beroende på arbetsplats och geografiskt läge. Generellt sett är lönerna för städare inte särskilt höga, men det finns möjligheter att tjäna mer genom att ta på sig extra arbete eller genom att arbeta på en plats med högre löner. Det är också viktigt att komma ihåg att många städare jobb innebär förmåner som semesterdagar och sjukpenning, vilket kan vara värdefullt för många anställda.


Hur är arbetstiderna för städare?

Arbetstiderna för städare kan variera beroende på arbetsplats och geografiskt läge. Många städare jobb ger möjlighet att välja mellan dag-, kvälls- eller helgskift, så det finns oftast möjlighet att anpassa arbetstiderna efter ens egna önskemål och behov. Det är dock viktigt att komma ihåg att det finns viss flexibilitet krävs för att kunna möta olika kundbehov och oplanerade händelser.

Mer information

Jobba extra som bud på foodora

Top Job

Jobba med kundtjänst i historiska Grekland

Ny! Bli en av de första att ansöka
Top Job

Extrajobb som städare och städjobb

Luxurief söker nu kvalitetsstädare (175kr/h) i Stockholm i Lidingö

Ansök till lediga jobb i Spanien och få nya erfarenheter!

Ansök till lediga event- och festival jobb!

Ansök till lediga jobb för 16-åringar!

Starta din karriär utomlands och ansök till jobb i England

SME-säljare till Bredband2 i Malmö

Mätaringenjör i Helsingborg

Driftingenjör i Helsingborg

Livsmedelsoperatörer sökes till Gröna Fabriken, Orkla Foods Sverige i Eslöv

Ny! Bli en av de första att ansöka

Städare, flyg i Uppsala

Städare till Sodexo i Falkenberg

Städare till Sodexos verksamhet i Norrköping.

Städare till Sodexos verksamhet i Örebro

Städare till Sodexos verksamhet i Ullared/Falkenberg & Varberg

Konsult inom Intelligenta Transportsystem (ITS) och smarta städer – flertalet orter i Stockholm

Tågstädare Umeå

Lokalvårdare i Göteborg

Intresseanmälan praktikplats på Liseberg 2023 i Göteborg

Intresseanmälan om examensarbete på Liseberg i Göteborg

Spontanansökan - Mässor i Göteborg

Projektledare till Sundsvall

Intresseanmälan till vårt kandidatnätverk i Stockholm

Inför sommaren 2023 söker Housekeeping nya stjärnor! i Göteborg

Spontanansökan - Hotell, spa & konferens i Göteborg

MAX Burgers söker just dig till sommaren! i Alingsås

MAX Burgers söker just dig till sommaren! i Kalmar

Spontanansökan i Stockholm