Inaktiv platsannons

Intresseanmälan - Lagerarbete Deltid i Hässleholm

Om tjänsten


Intresseanmälan - Lagerarbete Deltid

Som lagerarbetare på lagret i Hässleholm arbetar man som första länken i varans väg ut till butik. Över 200 medarbetare arbetar tillsammans mot vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Detta gör vi genom våra värderingar;

• Vi skapar vinst som ger oss resurser
• Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
• Vi tar socialt ansvar och värnar vår omvärld
• Vi präglas av kontinuitet och långsiktighet

Dina arbetsuppgifter
Med hjälp av röstplock plockar man varje enskild butiks beställning på pall. Arbetet utförs manuellt, vilket innebär en hel del fysiska arbetsmoment och många lyft. Truckkörning ingår också som en naturlig del i arbetsuppgifterna.

Verksamheten är igång samtliga dagar i veckan, vilket gör att flera scheman förekommer. Deltidsanställning kommer att innebära frekvent helgarbete.
Lagret är uppdelat i tre avdelningar: kolonial, kyl och frys. Vi har även en transportavdelning med tillhörande lastning.

Din bakgrund
För att arbeta på lagret måste du ha fyllt 18 år. Du talar och läser svenska obehindrat samt har god datorvana.
Om du har tidigare erfarenhet från lager och/eller butik ser vi det som meriterande.

Som person är du positiv, noggrann och ansvarsfull. För att trivas uppskattar du ordning och reda samt är van att arbeta i ett högt tempo. Du bör dessutom ha en fritid som inte krockar med arbetstiderna.

Arbetet som lagerarbetare är tungt, för att du ska klara av detta arbete är det mycket viktigt att du har bra kondition och att du inte har problem med axlar, nacke, rygg eller knän.

Din ansökan
Om du framöver är intresserad av att arbeta på Bergendahl Foods lager i Hässleholm, klicka på "sök tjänsten" och lämna din intresseanmälan.

Dina uppgifter finns kvar i vår kandidatdatabas i 6 månader, har du inte hört från oss inom denna tid är du välkommen att skicka in en ny ansökan.

Ansökan tas endast emot via vår hemsida.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hässleholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej