GRATIS JOBBANNONSERING

Lägg upp kostnadsfria jobbannonser!

På vår hemsida kan du enkelt och snabbt lägga upp en jobbannons utan kostnad och betala endast när du har fått resultat. Din jobbannons kommer att exponeras för tonvis av kandidater som kan söka till just din tjänst. Oavsett om du letar efter extrajobbare, heltidspersonal eller praktikanter, så kan du garanterat hitta dem hos oss. Vi har nämligen en databas med över 270 000 talangfulla kandidater runt om i Sverige. Hitta din nästa kollega med oss på StudentJob! Har du några frågor, kontakta oss via +46 850240771 eller mejla oss, så hjälper vi dig inom kort!

Hur du skriver en lyckad jobbannons

Vill du ha flera ansökande till din jobbannons? Vi har tips till dig! Håll din jobbannons kort och koncis. Ta med den allra viktigaste informationen i början och specificera varför de ska söka till just din tjänst och inte konkurrenterna? Det är också klokt att sätta sig in i den målgrupp man söker, försök att förstå vad som skulle locka dem till att söka just din tjänst. Innan du publicerar din annons, kontrollera att det inte finns några stavfel och se till att jobbannonsen är lättläst. Vill du ha ytterligare råd om hur du ska skriva en jobbannons som sticker ut från mängden? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skapa en professionell annons.

skriv en attraktiv jobbannons
StudentJob är din rekryteringsbyrå

Varför du ska välja StudentJob som din rekryteringsbyrå


 • Vi har ett stort utbud med kandidater som söker jobb
 • Du kan lägga upp en gratis jobbannons
 • Vi hjälper dig alltid när det behövs
 • Möjlighet till extra exponering
 • Inget resultat, ingen debitering

Vill du ha extra exponering?

Vill du att din annons ska få extra mycket exponering? Inga problem! Vi har andra annonsmöjligheter som gör att din jobbannons når ännu fler kandidater. Du kan själv välja vilket paketpris som passar ditt företag bäst. Dessutom erbjuder vi dig skräddarsydd rådgivning. Vårt Standardpaket och Top Job-paket går att köpa både på regional samt nationell nivå. Ta kontakt med oss om du vill du veta mer om vilka fördelar du får med samtliga paket.

Vill du ha extra exponering?
Vilken typ av personal söker du?

Vilken typ av personal söker du?

På vår hemsida har vi över 210 000 registrerade kandidater, därför har vi mer än bara en perfekt kandidat men flera duktiga kandidater för ditt företag. Jobbsökarna är ofta studenter eller unga yrkesverksamma och de letar efter jobb som passar deras situation. Oavsett om du söker extrajobbare, deltids-, heltidsarbetare, sommarjobbare, praktikanter, volontärer, vikarier/projektanställda, nattarbetare eller trainees, så kommer du att kunna hitta dem hos oss. Börja anställa studenter genom att lägga upp din gratis jobbannons redan nu.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Söker du efter personal som kan jobba i Sverige, utomlands eller på distans?

Jobba i Sverige

Jobba utomlands

Jobba hemifrån

Oavsett var du behöver personal så kan vi hjälpa till med hela rekryteringsprocessen.

Har du fortfarande funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

I vilken bransch vill du hitta personal?

Restaurang

Detaljhandeln

Säljare

Logistik

Kundservice

Leveransservice

Läxhjälp

Vi hjälper ditt företag att rekrytera talanger till din bransch.

Ta kontakt med oss direkt, så berättar vi mer hur exakt vi kan hjälpa just ert företag.

FAQ

 • Hur lägger jag upp jobbannons?

 • Du kan enkelt lägga upp din jobbannons. Du behöver först registrera dig och sedan välja mellan de prisplanen som passar dig. Behöver du ytterligare hjälp? Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

 • Min jobbannons har fått tillräckligt med ansökningar, hur stoppar jag jobbannonsen?

 • Inga problem, det kan du enkelt göra genom att logga in på din profil och med ett klick stoppar du din jobbannons. Skulle du behöva hjälp så finns vi till hands.

 • Jag vill låsa upp alla jobbansökningar, hur gör jag?

 • Vill du låsa upp alla ansökningar som du har fått in? Du kan enkelt uppgradera din prisplan till premium och få tillgång till alla tjänster.

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda! Vi hjälper gärna till.

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara