LEVERANSSERVICE

Anställa studenter inom leveransservice

Är din verksamhet i behov av att anställa studenter inom leveransservice? Då har du kommit helt rätt. Vi har nämligen över 210. 000 kandidater i vår databas. Och vi växer varje dag som går! Att hitta de perfekta studenterna för era lediga tjänster, är därför ingen svårighet. Oftast är studenter oerhört flexibla och i behov utav extrajobb, deltidsjobb eller sommarjobb. Tack vare tidigare erfarenhet vet vi också att jobb inom leveransservice är mycket populärt bland unga. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att anställa studenter inom leveransservice, kontakta oss på +46 850240739 eller mejla till info@studentjob.se.

anställa studenter för läxhjälp

Skäl till att anställa studenter till leveransservice

 • Snabblärda och nyfikna
 • Kan anpassa sig till flexibla arbeten
 • Vill ha arbetserfarenhet
 • Hårt arbetande och fokuserade
 • Studenter är nytänkande och komma med nya idéer
 • De har koll på dagens teknik och digitala system

Syns du så finns du, önskar du ha mer exponering?

När du lägger upp en jobbannons hos oss, finns det möjlighet att nå massvis av studenter. Om du vill ha mer exponering, kan du uppgradera din jobbannons till Premium eller Premium Top Job. På så sätt får du ännu fler fördelar och det är mycket större chansen att ännu fler kandidater söker ditt lediga jobb. Bland annat kan ditt jobb exponeras i våra sociala kanaler, vi kan skicka ut mejl och din annons kommer att prioriteras i våra sökresultat. Te reda på vilka alternativ som passar ditt företag eller hör av dig till oss och diskutera vilken typ av jobbannons som är perfekt för er.

Studenter inom leveransservice
Ny kund
Detta alternativ är endast för förstagångskunder

Gratis

30 dagar

Premium
Regional
Nationell

SEK 2000

30 dagarLyckas rekrytera en ny kollega med en välskriven jobbannons

Det kan vara svårt att veta hur man kan få många kandidater att söka till sin lediga tjänst. Vi på StudentJob har däremot stenkoll på vad en bra jobbannons ska innehålla. Först och främst är det viktigt att hålla sig kortfattad, men att samtidigt få in det väsentliga. Förklara vad arbetet går ut på, vilka dagliga uppgifter kandidaten kommer ha. Framför alla fördelar med att jobba på just ditt företag, exempelvis som lön, förmåner, utbildningar, arbetsmiljö eller sociala aktiviteter. Sådan information lockar många studenter och ökar chansen att du hittar den perfekta medarbetaren. Läs mer om vad en välskriven jobbannons bör innehålla eller hör med oss så hjälper vi dig på traven.

Söker du efter leveranspersonal för jobb i Sverige eller utomlands?

Jobba i Sverige

Jobba utomlands

Oavsett var du behöver personal så kan vi hjälpa till med hela rekryteringsprocessen.

Har du fortfarande funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal till ditt företag?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

FAQ

 • Varför anställa studenter till leveransservice?

 • Gör som andra företag och anställ studenter till leveransservice. Studenter är mycket flexibla när det kommer till arbetstid och de är oerhört öppna för olika typer av arbetsuppgifter. För studenter är det viktigt att lära sig, utvecklas och få meriterande arbetslivserfarenhet som är värda att ha med i CV. De är också fokuserade och hårt arbetande.

 • Hur hittar jag studenter till jobb inom leveransservice?

 • Fyll dina lediga tjänster inom leveransservice snabbt med StudentJob. Vi har över 210 000 kandidater som både söker heltidsjobb, deltidsjobb, extrajobb, timjobb, sommarjobb. Vi har även ett flertal kandidater som söker just efter praktik, traineetjänster eller examensarbete. Hör med oss så hjälper vi dig att hitta den rätta kandidaten för ditt företag.

 • Hur lockar jag studenter till att ansöka till jobb inom leveransservice?

 • Det kan du enkelt göra genom att vässa på din jobbannons och berätta för din framtida kollega om hur häftigt det kommer bli att jobba på ditt företag! Visa att det finns rum för utveckling och kompetensutveckling. Ett annat tips är att håll din jobbannons kort och koncis. Se också till att annonsen är lätt att läsa och håll ett öga på stavningen en extra gång innan du publicerar din jobbannons.

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda!

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara