JOBBA I SVERIGE

Behöver du hitta personal för jobb i Sverige?

Vill du anställ en student eller nyexaminerade i din region eller inom hela nationen för jobb i Sverige? Oavsett om ditt företag är etablerat som en lokal verksamhet eller nationellt så hjälper vi dig att hitta de rätta kandidaterna. Våra kandidater befinner sig runt om hela Sverige och många av de söker både heltidsjobb, deltidsjobb samt letar efter extraknäck vid sidan av studierna inom området där de bor eller studerar. Nyexaminerade är dessutom öppna för att flytta inom Sveriges olika stadsdelar för att finna deras allra första jobb. Så, var än din verksamhet är etablerad i Sverige så kan vi hjälpa till med personalrekryteringen.

rekrytera med StudentJob

Varför du ska rekrytera med StudentJob

 • Hitta personal snabbt
 • Hitta utbildade talanger från hela landet
 • Hitta personal i din lokal eller utöka din sökning i hela nationen
 • Du kan testa att lägga upp jobbannons helt utan kostnad, betala endast när du har fått resultat
 • Vi hjälper dig vid behov och erbjuder skräddarsy rådgivning från er personliga account manager

Hitta talangfulla personal från hela Sverige

Hitta talangfulla medarbetare för jobb inom Sverige med StudentJob. Vare sig om du letar efter personal på heltid, deltid, extra inhoppare eller praktikanter så finns de samlade i vår databas. Dessutom kommer din jobbannons och ditt varumärke att synas på andra digitala kanaler, på det sättet kan arbetssökande från hela landet ansöka till din jobbannons. Vill du komma igång direkt? Då är det bara och registrera dig som arbetsgivare här nedan.

talangfulla personal
Ny kund
Detta alternativ är endast för förstagångskunder

Gratis

30 dagar

Premium
Regional
Nationell

SEK 2000

30 dagarI vilken bransch vill du hitta personal?

Restaurang

Detaljhandeln

Säljare

Logistik

Kundservice

Leveransservice

Läxhjälp

Vi hjälper ditt företag att rekrytera talanger till din bransch.

Ta kontakt med oss direkt, så berättar vi mer hur exakt vi kan hjälpa just ert företag.

Vill du veta mer om våra tjänster, processer och erbjudanden?

Tjänster

Funderar du på hur vi arbetar med att hitta personal?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Ju mer din jobbannons syns ju fler ansökningar

Med våra långa erfarenheter av SEO optimering har vi kunnat utöka vår synlighet i Google sökningar, vilket även gynnar för din jobbannons samt genererar trafik till ditt företagswebbplats. Att ha en lockande jobbannons är också viktigt om du vill ha flera ansökningar, men att synas för din målgrupp är lika avgörande om du får fler ansökningar eller inte. Därav erbjuder vi alla företag som lägger upp jobbannons extra exponering regional eller nationell, vi marknadsför er företags varumärke och jobbannons via mejlutskick direkt till kandidaterna och skulle vilja ha mer exponering kan du alltid välja Top Job Premium. Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

FAQ

 • Var hittar jag personal att anställa för jobb i Sverige?

 • Hitta personal att anställa för jobb i Sverige snabbt och enkelt med StudentJob. Börja med att registrera dig som arbetsgivare och lägg upp din jobbannons gratis. Du betalar per ansökan, får du inget resultat, debiteras du inte. Välj mellan olika prispaket, vill du exponeras för regionala jobbsökande eller nationell? Berätta för oss vilken typ av personal du behöver till ditt företag, så kan vi hjälpa dig med att hitta rätt prispaket.

 • Var kan jag hitta personal gratis?

 • Det finns flera sätt att hitta personal gratis med dagens digitalisering. Detta kan du själv göra genom att annonsera på sociala medier eller kolla med Arbetsförmedlingen. Vad du bör tänka på är dock ansökningarnas kvalité och i många fall kanske du får in 100+ ansökande, med både CV och personligt brev som skall skannas igenom. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt personal som du behöver till ditt företag. Med hjälp av personlig rådgivning från vår account manager kan ni tillsammans hitta sätt som passar dig.

 • Hur kan jag rekrytera nyexaminerade och studenter till mitt företag?

 • Utöver arbetsmässorna på svenska universitetsskolor kan du rekrytera nyexaminerade och studenter till ditt företag med StudentJob. Hur vet jag att jag bara få in ansökningar från nyexaminerade och studenter, kanske du undrar? Det kan vi se till att du få, dels så beror det på vår nischade marknad som inriktar sig speciellt mot studenter och nyexaminerade. Sedan använder vi oss av en filtrering som se till att kandidater matchar de kvalifikationer som du eftersöker. Vill du veta mer hur exakt det går till? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

KONTAKTA OSS

Hos oss kan du snabbt hitta anställda! Vi hjälper gärna till.

De här företagen rekryterar också med hjälp av StudentJob

Amazon
Amnesty International
Apple
Foodora
Google
Ikea
ING
McDonalds
Mediamarkt
Mercedes
Samsung
Save the Children
TUI
Vodafone
Zara