Sommarjobb i Borås

Nu har vi 7 lediga sommarjobb i Borås.

Här hittar du alla våra sommarjobb i Borås just nu. Oavsett vilken bransch du vill jobba inom är det här en bra sida att börja din sökning. Anpassa din sökning i rutan till vänster eller bläddra igenom alla annonser direkt. Hittar du något för dig? Sök direkt, sommarjobb är ofta eftertraktade och de kan försvinna snabbt!

För dig som ska spendera sommaren i Borås finns goda möjligheter att hitta ett bra jobb. Stadens bakgrund som Sveriges textilcentrum har satt sina spår. Även om produktionen i många fall har flyttat spelar staden fortfarande en central roll, här finns jobb inom både företagsledning och design inom modebranschen. Textilindustrierna bidrog även till att etablera Borås som postorderföretagens samlingsplats. Detta har lämnat staden i en stark position inom e-handel, så letar du efter ett sommarjobb inom e-commerce har du hittat rätt.

Du kan självklart hitta mer traditionella sommarjobb i Borås inom detaljhandel, äldrevården eller kanske som vaktmästare på en kyrkogård. Håll koll här för att se när något för dig dyker upp.

På StudentJob.se är vi måna om att så många som möjligt hittar ett bra sommarjobb, så har du några förslag, frågor eller åsikter är du alltid välkommen att kontakta oss på info@studentjob.se!
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Swedish Content Writer from Home Office

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar

Sommarvik. Chaufför CE i Borås