Sommarjobb i Borås

Nu har vi 9 lediga sommarjobb i Borås.

Sommaren i Borås är underbar. Du kan gå på sommartorsdagarna och se en massa bra artister uppträda, åka och bada bara njuta av lugnet i den vackra staden. Detta är perfekt att underhålla sig med när du är ledig från ditt sommarjobb i Borås, eller hur? Textilindustrin har satt sina spår i staden och har bland annat bidragit till att etablera Borås som postorderföretagens samlingsplats. Detta har lämnat staden i en stark position inom e-handel, så letar du efter ett sommarjobb inom e-commerce har du hittat rätt. Självklart kan du hitta mer traditionella sommarjobb också, kanske inom detaljhandeln eller restaurang?


Lediga deltidsjobb inom Restaurang i Borås

Är du en fena på att fritera, griljera och flambera? Eller kanske att hälla upp en perfekt skummande öl, rekommendera ett gott vin eller bära 5 tallrikar i en hand? Då kanske det är dags för dig att söka ett deltidsjobb inom restaurangbranschen i Borås? Gudarna ska veta att de letar efter någon som dig! Här passar du in om du har ett leende på läpparna, gillar ett högt tempo och är duktig på kundbemötande. Du kommer att utveckla både dina hard och soft skills och ta med dig många viktiga lärdomar inför din framtida karriär! Låter det som något för dig? Kolla in våra lediga deltidsjobb inom restaurang i Borås på länken.

Lediga deltidsjobb inom Restaurang i Borås

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Borås

Allas vår dröm är väl att slå upp hemmakontor och jobba hemifrån i vår pyjamas? Jag tänkte väl det. Då borde du kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Borås. Inom denna bransch finns nämligen goda möjligheter till att göra just detta. Självklart varierar det från arbetsgivare till arbetsgivare, men ofta är allt du behöver bara en dator, en internetuppkoppling och en gnutta kreativitet. Du kan få utforma marknadsundersökningar, skapa spännande content eller analysera hur olika webbsidor fungerar i Google Analytics. Hur intressant låter inte det? Kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Borås för att veta mer!

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Borås

Mer information

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

YoungCapital International
Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar