Filter - avancerad sökning

Sommarjobb i Borås

Nu har vi 6 lediga sommarjobb i Borås.

Här hittar du alla våra sommarjobb i Borås just nu. Oavsett vilken bransch du vill jobba inom är det här en bra sida att börja din sökning. Anpassa din sökning i rutan till vänster eller bläddra igenom alla annonser direkt. Hittar du något för dig? Sök direkt, sommarjobb är ofta eftertraktade och de kan försvinna snabbt!

För dig som ska spendera sommaren i Borås finns goda möjligheter att hitta ett bra jobb. Stadens bakgrund som Sveriges textilcentrum har satt sina spår. Även om produktionen i många fall har flyttat spelar staden fortfarande en central roll, här finns jobb inom både företagsledning och design inom modebranschen. Textilindustrierna bidrog även till att etablera Borås som postorderföretagens samlingsplats. Detta har lämnat staden i en stark position inom e-handel, så letar du efter ett sommarjobb inom e-commerce har du hittat rätt.

Du kan självklart hitta mer traditionella sommarjobb i Borås inom detaljhandel, äldrevården eller kanske som vaktmästare på en kyrkogård. Håll koll här för att se när något för dig dyker upp.

På StudentJob.se är vi måna om att så många som möjligt hittar ett bra sommarjobb, så har du några förslag, frågor eller åsikter är du alltid välkommen att kontakta oss på info@studentjob.se!
Mer information

Ja, maila mig när det dyker upp jobb som matchar min sökning!

Du kan stänga av notiser vi email närsomhelst.

Summer jobs in European Destinations

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

StudentJob SE söker skribenter till blogg