Filter - avancerad sökning

Home » Sommarjobb » Borgholm

Hitta sommarjobb i Borgholm

Just nu finns 8 sommarjobb i Borgholm uppladdade hos oss.

Det är högt tryck på sommarjobb varje år, så kom ihåg att sätta igång sökandet i god tid. Passa på att registrera dig på vår jobbportal, så att du kan börja skicka in ansökningar till de jobb som intresserar dig med en gång! Studentjob.se är helt kostnadsfritt att använda sig av, så vad väntar du på?!

Borgholm är fantastiskt belägen på Öland och med sin 500 km långa kustlinje möts man av både stränder, natturreservat och kvarnar. På sommarnen blommar denna Ö upp ännu mer och många sommarfirare tar årligen båten eller bron över från fastlandet. Öland kallas även för en kunglig Ö, då kungar besökt denna ö redan sedan tidigt 1500-tal. I Borgholm finns även kungliga Solliden slott där kungafamiljen spenderar tid under sommarmånaderna.

Så vad väntar du på? Passa på att söka till ett sommarjobb i en stad där du även har möjligheten att kunna njuta av sommarmånaderna till max. Skapa en personlig profil nu direkt för att kunna ha möjligheten att söka till sommarjobben allt eftersom de uppdateras på vår sida. Du kanske även har turen att sommarjobbet övergår i ett heltids- eller extrajobb! Vi uppdaterar regelbundet vår sida med nya vakanser, så kom ihåg att hålla dig uppdaterad för att inte missa de senaste lediga jobben.

Har du några frågor eller funderingar, eller har du någon feedback du vill dela med dig med oss är du alltid välkommen att kontakta oss på: info@studentjob.se! Vi besvarar ditt meddelande så fort som möjligt.
Mer information

Ja, maila mig när det dyker upp jobb som matchar min sökning!

Du kan stänga av notiser vi email närsomhelst.

Witmeup Online Mentoring

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Sök det perfekta extrajobbet till hösten!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar