Sommarjobb Eksjö

I Eksjö finns nu 12 sommarjobb för studenter och ungdomar.

Här hittar du de sommarjobb vi nu har att erbjuda i Eksjö. Sommarjobben går åt fort, så tänk på att du är ute i god tid med ditt jobbsökande, för att inte riskera att bli utan. De flesta företagen har intervjuer löpande och anställer så fort de hittar en passande kandidat. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan till sista ansökningsdag.

Eksjö är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och dess arkitektur och minnen sträcker sig över mer än fyra sekler. Det är inte svårt att bli kär i denna stad och dess mysiga gator. På sommaren blomstar staden ikapp med dess vackra naturområden och reservat och ger en genuin svensk sommarkänsla. Varför inte passa på att få en sommar i Småland? Hittar du inga passande sommarjobb? Du kan vara lugn, vi uppdaterar vår jobbportal regelbundet. Så se till att hålla dig uppdaterad för att inte missa ditt drömjobb.

Sommarjobb är så mycket mer än en inkomst, även om det kan vara ditt huvudsyfte. De kunskaper och arbetslivserfarenheter du får av ett sommarjobb gynnar dig redan nu men också inför framtida jobbsökanden. Företag värderar sommarjobb högt om du kan visa vad du lärt dig och hur du använder dig av dina egenskaper i olika situationer. Passa på att ta chansen att få ett första steg i arbetslivet och dessutom vara steget före dina jämnåriga.

Har du några frågor, funderingar eller vill ha våran hjälp? Tveka då inte att skicka ett mail till oss på info@studentjob.se så kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Lycka till med jobbsökandet!
Mer information

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

YoungCapital International
Top Job

Mystery shopping-roller tillgängliga!

Top Job

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

YouGov SE
Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Vi söker paneldeltagare för marknadsundersökningar online

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar