Sommarjobb i Eskilstuna

Nu finns det 6 sommarjobb i Eskilstuna hos oss.

Är du på jakt efter ett sommarjobb i Eskilstuna? Härligt, då har du kommit helt rätt! Här har vi nämligen samlat en hel del för dig att välja mellan. Du kan sortera dem med menyn till vänster, helt utefter dina egna preferenser. Ett sommarjobb kan vara precis det som behövs för att dryga ut dagskassan så du har råd med allt skoj du vill göra innan hösten drar igång! I Eskilstuna kan det till exempel vara en utflykt till Parken Zoo eller gå på en konsert vid en av stadens många scener! Fortsätt kolla in våra sommarjobb i Eskilstuna nedan! Kom även ihåg att registrera dig så att du kan börja ansöka redan idag!


Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Eskilstuna

På länken nedan har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Eskilstuna. Dessa jobb är ofta perfekta för dig som vill vara boss över dina egna arbetstider och varifrån du jobbar, eftersom det enda som behövs oftast är en internetuppkoppling, dator och en skvätt kreativitet! Perfekt för sommaren, eller hur? När hösten börjar närma sig kan du också med enkelhet kombinera denna typ av jobb med dina studier, eftersom du bestämmer över arbetsbördan helt själv! Hur bra? Kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Eskilstuna på länken.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Eskilstuna

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Eskilstuna

Dagens reklambransch kanske inte riktigt ser ut som Don Drapers verklighet i Mad Men, men det kan vara spännande ändå! Här har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Eskilstuna, dessa är perfekta förstajobb om du vill samla på dig lite viktiga erfarenheter att förgylla CV:t med. De flesta av dem är också lätta att kombinera med andra åtaganden, eftersom du har mycket makt över arbetstiderna. Så om du är sugen på att kolla in våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Eskilstuna borde du klicka dig vidare på länken nedan.

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Eskilstuna

Vanliga frågor om sommarjobb i Eskilstuna


Vilka sommarjobb finns det för ungdomar i Eskilstuna?

Det finns många olika sommarjobb för ungdomar i Eskilstuna. Det kan vara arbeten på kommunen, sommarjobb på lantgårdar, inom handeln eller inom turismnäringen. Det kan också finnas möjligheter att jobba på fritidsanläggningar eller simskolor. Kolla in alla våra annonser för sommarjobb i just Eskilstuna.

Kan man få sommarjobb inom tillverkningsindustrin i Eskilstuna?

Ja, det finns möjlighet att få sommarjobb inom tillverkningsindustrin i Eskilstuna. Det finns flera stora företag inom branschen som ofta söker efter sommarvikarier som kan hjälpa till med produktion och tillverkning under sommarmånaderna.

Kan man få sommarjobb inom kultur och evenemang i Eskilstuna?

Ja, det finns möjligheter att få sommarjobb inom kultur och evenemang i Eskilstuna. Till exempel kan Eskilstuna kommun anordna evenemang under sommaren där det behövs personal som kan hjälpa till med produktionen och genomförandet av evenemangen.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna