Filter - avancerad sökning

Home » Sommarjobb » Nyköping

Sommarjobb i Nyköping

Nu 8 lediga sommarjobb i Nyköping hos StudentJob.se.

I Nypan finns goda möjligheter att hitta sommarjobb! Studentjob.se hjälper dig på vägen att hitta sommarjobbet för dig. Vi strävar efter att kunna erbjuda dig ett brett utbud av jobbannonser inom olika områden. Oavsett om det är inom restaurang- eller servicebranschen. Kika in våra annonser här och registrera dig för att ladda upp ditt CV och skicka in din ansökan!

Nyköping är residensstad i Södermanland och är näst störst stad i länet efter Eskilstuna. Staden ligger även vid den sörmländska kusten, vilket naturligtvis bjuder på fantastiska badstränder under sommarn. Dessutom har du 44 olika naturreservat, allt från ängsmarker och barrskogar till skärgårdsöar.

Att hitta sommarjobbet för dig, behöver nödvändigtvis inte vara så svårt i Nyköping. Hos oss på studentjob.se kan arbetsgivare lägga upp annonser helt gratis. Vilket ger ditt jobbsökande en boost i rätt riktning! Som jobbsökande har du även möjlighet att skapa en personlig profil, vilket kan leda till att du får chansen att bli erbjuden jobb hos arbetsgivare som söker kandidater med dina intressen och meriter. Kom ihåg att sätta igång ditt jobbsök i tid eftersom platserna ryker snabbt!

Vid ytterligare frågor, funderingar eller feedback i din jakt på ett sommarjobb i Nyköping, är du alltid välkommen att kontakta oss på info@studentjob.se!
Mer information

Ja, maila mig när det dyker upp jobb som matchar min sökning!

Du kan stänga av notiser vi email närsomhelst.

Witmeup Online Mentoring

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Sök det perfekta extrajobbet till hösten!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar