Hitta sommarjobb i Falun

Just nu finns 7 sommarjobb uppladdade hos oss.

Passa på att söka ditt sommarjobb i Falun så snart som möjligt. Kom ihåg att inleda jakten på det perfekta sommarjobbet i tid. Sommaren kommer snabbare än vad du tror, och de lediga jobben tas över med samma takt. Håll koll på våra senaste jobb genom att kika in vår hemsida regelbundet. Vi uppdaterar våra jobbannonser kontinueligt. Använd sökfunktionen till vänster för att filtrera passande jobb för dig.

Falun är residensstad för Dalarnas län, vilket betyder att staden fylls av allt från Dalarnas teater, Dalateatern till Länsbiblioteket. För stadens storlek har Falun ett mycket rikt kulturliv. Utbildningsmässigt hittar du Högskolan Dalarna, med huvudfokus på musik, media och design. Falun är fylld med liv och aktiviteter - vilket gör den till en trevlig sommarstad!

Så vad väntar du på? Kickstarta din jobbsökning genom att skapa en profil på några sekunder och sätt igång sökandet på allvar. Det är naturligtvis helt gratis att registrera sig! Likaså för arbetsgivare. Du kan snabbt och enkelt dela dina jobbannonser genom din företagsprofil. Som sagt, kom ihåg att kika in vår hemsida så gott som dagligen efter nya jobbannonser kommer in regelbundet.

Om du har ytterligare frågor, funderingar eller feedback är du välkommen att kontakt oss på: info@studentjob.se! Vi besvarar ditt meddelande så fort som möjligt.

Lediga Sommarjobb inom Online Marketing i Falun

Letar du efter lediga sommarjobb inom online marketing i Falun? Då har du hittat rätt! Vi har samlat flera marknadsföringsjobb som främst passar för dig som är intresserad av att jobba digitalt, kanske med sociala medier eller med att bemästra onlineverktyg. Marknadsföringsbranschen är både kreativ och spännande. Det finns så många olika plattformar och alternativ att marknadsföra företag idag, och fler blir det, ju mer tekniken utvecklas. Därför är det supersmart att hitta ett sommarjobb som inriktar sig inom detta område. Spana in alla lediga sommarjobb inom online marketing i Falun redan idag!

Lediga Sommarjobb inom Online Marketing i Falun

Lediga Sommarjobb inom Kundservice/Call Center i Falun

Är det dags att hitta ett arbete? Spana in våra lediga sommarjobb inom kundservice/call center i Falun! På sommarjobb får många sin första arbetserfarenhet. Att få möjlighet att jobba med kunder är dessutom en extra merit. Det visar på att du kan hantera det allra viktigaste för företaget, för det är som de säger, “kunden har alltid rätt”. Kundservice eller telefonförsäljning är därför otroligt viktiga delar inom alla typer av företag. Du kommer få lära dig mycket genom att sommarjobba inom samtliga områden. Om du vill läsa mer om alla lediga sommarjobb inom kundservice/call center i Falun, klicka på länken nedan!

Lediga Sommarjobb inom Kundservice/Call Center i Falun

Mer information

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!