Sommarjobb i Härnösand

Nu har vi 7 lediga sommarjobb i Härnösand.

Sommarjobb är ett perfekt sätt för studenter och unga yrkesverksamma att tjäna extra pengar och få värdefull arbetslivserfarenhet. Härnösand, en av de största städerna i Ångermanland, erbjuder en mängd olika sommarjobb. Här kommer vi att både ge dig tips på hur du hittar de bästa jobbmöjligheterna i Härnösand och dess omgivningar samt visa vilka jobb som finns tillgängliga för tillfället. Kom ihåg att registrera dig, så att du direkt kan ansöka när du hittat ett jobb som passar dig.

Populära sommarjobb i Härnösand

Det finns många olika typer av sommarjobb i Härnösand och dess omgivningar, från turismrelaterade jobb till jobb inom vården. En av de mest eftertraktade kategorierna av sommarjobb är inom service- och restaurangbranschen. Många kaféer, restauranger och hotell söker extra personal under sommarmånaderna. Andra populära sommarjobb inkluderar jobb inom handeln, såsom butiksbiträde och kassapersonal. Om du har körkort kan du även överväga att söka jobb som budbilsförare eller chaufför för bud- och transportföretag.

Tips för att söka sommarjobb i Härnösand

Det finns många olika sätt att söka sommarjobb i Härnösand. Ett bra ställe att börja är genom att söka på jobbsajter på nätet, som till exempel Arbetsförmedlingen, Indeed och Monster. Många arbetsgivare lägger ut lediga jobb på dessa sajter, så det är en bra idé att ha en uppdaterad CV och personligt brev redo att skicka in. Ett annat tips är att nätverka och använda din personliga kontaktlista för att söka jobb. Fråga dina vänner och bekanta om de känner till några lediga jobb eller om de kan rekommendera dig till någon arbetsgivare. Du kan också kontakta företag direkt och fråga om de har några lediga jobb eller om de tar in extrapersonal under sommarmånaderna.

Vanliga frågor om sommarjobb i Härnösand


Vilka typer av sommarjobb finns det i Härnösand?

Det finns en rad olika sommarjobb i Härnösand, exempelvis inom butik, service, turism, administration, lagerarbete och trädgårdsarbete.

Vilka företag i Härnösand erbjuder sommarjobb?

Det finns flera företag i Härnösand som vanligtvis erbjuder sommarjobb, bland annat kommunen, ICA, Coop, Systembolaget och Hemköp. Du kan även kolla in denna sida för tillgängliga sommarjobb i Härnösand.

Finns det några specifika krav för att kunna söka sommarjobb i Härnösand?

Kraven för sommarjobb i Härnösand kan variera beroende på företag och arbetsuppgifter. Vanligtvis krävs det dock att du är minst 16 år gammal och har en grundläggande utbildning. Vissa arbetsuppgifter kan också kräva särskilda kunskaper eller erfarenheter.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna