Sommarjobb i Sundsvall

I Sundsvall har vi nu 7 sommarjobb.

På denna sida har vi samlat våra sommarjobb i Sundsvall, Norrlands huvudstad! Iallafall enligt deras egen kommunslogan. För att sortera dem utifrån dina egna preferenser kan du använda dig av menyn till vänster, på det viset ökar du chansen att hitta din perfekta sommarjobbsmatch! När du är ledig från jobbet kan du ta en simtur i älven som går genom kommunen, eller vandra runt i skogarna för att upptäcka Sundsvalls vackra natur. Blir du sugen på att veta mer om möjligheterna för sommarjobb i Sundsvall? Scrolla vidare på denna sida för att se alla våra lediga sommarjobb. Stort lycka till!

Lediga deltidsjobb inom Detaljhandel i Sundsvall

Är du på jakt efter en deltidsanställning du enkelt kan kombinera med studier eller andra huvudsysslor? Då kan du kolla in våra lediga deltidsjobb inom detaljhandeln i Sundsvall! De här jobben passar dig som är serviceminded och duktig på att behålla ett leende på läpparna i alla lägen! Oftast när du jobbar inom detaljhandeln får du vara en del av ett större team av butiksmedarbetare, där ni alltid jobbar för att stötta varandra under dagarna. Bra kollegor kan ju liva upp vilken arbetsplats som helst, eller hur? Dessutom kanske du får någon nice personalrabatt! Men framförallt får du ett givande arbete som kan ge dig viktiga erfarenheter inför framtiden och din begynnande karriär.

Lediga deltidsjobb inom Detaljhandel i Sundsvall

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Sundsvall

Här har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Sundsvall. Dessa tjänster är klockrena för dig som vill ha någonting vid sidan av en annan huvudsyssla, studier till exempel. Ofta kan du bestämma över dina dagar helt själv, både varifrån och när du ska jobba! Hur bra låter inte det? Särskilt på somrarna, då kan du bara slänga med datorn i packningen och använda stranden som ditt kontor för dagen. Så länge du inte är rädd för sand i tangentbordet, förstås. Men det är absolut ett mindre problem som kan lösas med lite kreativitet tror jag! Om detta låter som någonting för dig kan du klicka dig vidare för att kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Sundsvall.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Sundsvall

Vanliga frågor om sommarjobb i Sundsvall


Finns det sommarjobb tillgängliga i Sundsvall för personer utan erfarenhet?

Ja, det finns sommarjobb tillgängliga i Sundsvall för personer utan erfarenhet. Många arbetsgivare söker efter studenter och ungdomar som vill ha sommarjobb och är villiga att lära sig nya färdigheter. Kolla in denna sida och se om du hittar något som du kan tänka dig jobba med.

Vilka typer av sommarjobb finns i Sundsvall?

Det finns oftast en mängd olika sommarjobb tillgängliga i Sundsvall, inklusive jobb inom handel och service, restaurang och turism, lager- och produktionsarbete, kontors- och administrativa jobb, samt jobb inom bygg- och anläggningssektorn.

Hur kan jag söka sommarjobb i Sundsvall?

Du kan söka sommarjobb i Sundsvall genom att kontakta arbetsgivare direkt, besöka arbetsförmedlingen, eller söka lediga jobb via online-jobbportaler precis som denna. Det kan också vara en bra idé att nätverka och be om referenser från tidigare arbetsgivare.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Ny! Bli en av de första att ansöka

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Ny! Bli en av de första att ansöka

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Ny! Bli en av de första att ansöka