Sommarjobb i Katrineholm

I Katrineholm finns nu 7 sommarjobb för studenter och ungdomar.

Här hittar du de sommarjobb vi har att erbjuda i Katrineholm. Sommaren är en perfekt tid att jobba extra på under dina studier. Det ger dig både värdefulla kunskaper och erfarenter som du kommer ha nytta av hela livet. Dessutom brukar lite extra pengar i plånboken aldrig skada...

Känner du dig redo att ta dig an ett sommarjobb i Katrineholm, så kan du kolla in alla lediga jobb som annonseras på Studentjob här. Har du även ett CV samt personligt brev redo kan du komma igång redan idag genom att registrera dig - det tar endast 2 minuter.


Vad är det som Katrineholm erbjuder som stad?

Liv & lust i Sveriges Lustgård, Katrineholm har mycket att erbjuda, speciellt under sommarmånaderna. I Katrineholm satsas det på skapande och utveckling för liv, lärande och företagssamhet. Vilket gör det till en fantastisk stad att jobba i, dessutom har staden ett fantastiskt läge. Det är bara en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Passa på att söka ett jobb i vackra Södermanland. Vi uppdaterar vår jobbportal kontinuerligt, så skulle det vara så att vi inte har några sommarjobb i området du önskar. Var då lugn och håll dig uppdaterad.

Sommarjobben går åt fort, och många tillsätts så fort företagen hittar en passande kandidat/kandidater. Se därför till att du inte väntar till sista ansökningsdag med att skicka din ansökan. Behöver du hjälp med hur du ska gå tillväga under ansökningsprocessen? Spana då in våra Tips&Råd sidor och vår blogg för att få tips, ideer och inspiration inför jobbsökandet.

Vi är här för dig! Du kan alltid nå oss på info@studentjob.se med dina frågor, funderingar och tips på förändringar. Vi gör självklart alltid vårt yttersta för att hjälpa dig. Lycka till med sökandet efter ditt sommarjobb.

Vanliga frågor om sommarjobb i Katrineholm


Vad är den genomsnittliga arbetstiden för sommarjobb i Katrineholms kommun?

Den genomsnittliga arbetstiden för sommarjobb i Katrineholms kommun kan variera beroende på arbetsplats och uppgift. Vanligtvis arbetar sommarjobbare mellan 20-40 timmar i veckan.

Vilka typer av sommarjobb finns det i Katrineholms kommun?

Katrineholms kommun erbjuder sommarjobb inom olika områden, inklusive barnomsorg, skola, parker och trädgårdar, kultur och fritid, bland andra. Vanliga sommarjobb kan inkludera barnskötare, vaktmästare, biblioteksassistenter och badvakter.

Vilken ålder måste jag vara för att söka sommarjobb i Katrineholms kommun?

Åldersgränsen för sommarjobb i Katrineholms kommun varierar beroende på arbetsplats och uppgift. Vissa jobb kan kräva att du är 16 år eller äldre medan andra kan vara öppna för yngre sökande.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna