Lediga sommarjobb i Linköping

Sök bland 7 lediga sommarjobb i Linköping.

Här hittar du alla våra lediga sommarjobb i Linköping. Oavsett om du är student och ska spendera din första sommar i Linköping, eller gymnasieelev uppvuxen i staden försöker vi på StudentJob.se erbjuda dig så spännnade sommarjobb som möjligt att söka i Linköping! Så passa på att hitta ett jobb för att stärka både ditt CV och din plånbok under sommaren. Då kan du med gott samvete ta första rundan i Bosses glassbar - och vi menar vem vill inte det? Så gör denna sommaren till den då du kan frossa i glass och kolla in våra lediga sommarjobb i Linköping! Några få steg till att ansöka och du kan börja med att registrera dig - det tar endast 2 minuter.


Lediga deltidsjobb inom Online Marketing

Vad kul att du vill ta en titt på våra lediga sommarjobb inom online marketing i Linköping. Ett perfekt sommarjobb eftersom det enda du behöver för att utföra ditt arbete är en laptop och fungerande internetuppkoppling - vilket betyder att du kan arbeta mobilt! Vem vill inte sitta i trädgården och jobba med en islatte i handen? Här får du arbeta med att analysera data och skapa olika digitala kampanjer så det viktigt att du lär känna din målgrupp och vad dem gillar. Annars är risken stor att de scrollar förbi dina inlägg! Låter detta som något för dig? Kolla in våra lediga sommarjobb inom online marketing i Linköping.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Linköping

Lediga deltidsjobb inom Marknadsföring/PR i Linköping

Via länken nedan kommer du till alla våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Linköping. I denna bransch kommer du som gillar kommunikation, kreativitet och affärsutveckling trivas som fisken i vattnet. Ett arbete inom marknadsföring eller PR kan innebära många olika titlar och arbetsuppgifter på olika nivåer inom en organisation. Du kan jobba på marknadsavdelningen på ett större bolag eller arbeta på en renodlas PR-byrå med externa kunder. Det gör att det finns många möjligheter för dig att ha stor variation i ditt arbete med olika typer av uppdrag. Verkar detta vara branschen för dig? Klicka på länken nedan för att komma till alla lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Linköping.

Lediga deltidsjobb inom Marknadsföring/PR i Linköping

Vanliga frågor om sommarjobb i Linköping


Vilka branscher är vanligast för sommarjobb i Linköping?

Det finns många branscher i Linköping som erbjuder sommarjobb, men vanligt förekommande branscher är till exempel handel, hotell och restaurang, teknik- och tillverkningsindustri, vård och omsorg, och kommunala verksamheter.

Finns det sommarjobb för personer under 18 år i Linköping?

Ja, det finns sommarjobb som riktar sig till personer under 18 år i Linköping. Vanligtvis är det jobb inom handel, restaurang och caféer som riktar sig till denna åldersgrupp. Kolla in denna sida, registrera dig och sätt igång att ansök till ditt nästa sommarjobb.

Hur många timmar per vecka kan jag förvänta mig att arbeta under ett sommarjobb i Linköping?

Antalet arbetstimmar per vecka varierar beroende på arbetsgivaren och typen av jobb, men vanligtvis kan man förvänta sig att arbeta mellan 20-40 timmar per vecka under ett sommarjobb i Linköping.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna