Sommarjobb i Linköping

I Linköping finns nu 8 lediga sommarjobb.

Oavsett om du är student och ska spendera din första sommar i Linköping, eller gymnasieelev uppvuxen i staden försöker vi på StudentJob.se erbjuda dig så spännnade sommmarjobb som möjligt att söka i Linköping! Så passa på att hitta ett jobb för att stärka både ditt CV och din plånbok under sommaren.

I Linköping har du goda chanser att hitta ett sommarjobb. Universitetet och SAABs starka koppling till staden innebär goda möjligheter för dig som är intresserad av teknik, elektronik eller mjukvaruutveckling. Självklart har du goda möjligheter att även hitta jobb inom detaljhandeln, äldrevården eller någon annan verksamhet med ett stort behov av sommarvikarier. Linköping tillhör en av Sveriges stora tillväxtregioner, och ständigt förbättrade kommunikationer och marknadsföringssatsningar som East Sweden - som genomförs med den tidigare rivalen Norrköping - innebär att det är en grym stad att etablera sig i professionellt. Så sök ett sommarjobb i Linköping så snart som möjligt!

Vi på StudentJob.se är måna om att användarna uppskattar vår sida, så hör gärna av dig med förslag, frågor eller klagomål. Du når oss på info@studentjob.se!
Mer information

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Startskottet - JMs studentprogram inom nyproduktion - Flera orter i Sverige

Swedish Content Writer from Home Office

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar