Lediga sommarjobb i Örebro

Sök bland 3 lediga sommarjobb i Örebro.

På denna sida hittar du alla våra lediga sommarjobb i Örebro - allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att få lite extra klirr i kassan. Örebro grundades på grund av sitt centrala läge, det var ett vadställe där flera större vägar möttes. Detta är något som fortfarande präglar staden som har en stark ställning inom logistikbranschen. I staden finns även många statliga myndigheter och ett stort universitet. Detta innebär att det finns gott om arbetstillfällen för dig som gymnasieelev eller student i staden. Klicka dig vidare för att titta närmare på våra lediga sommarjobb i Örebro.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Örebro

Via länken nedan kommer du till alla våra lediga sommarjobb inom online marketing i Örebro. Här arbetar du bland annat med att analysera trafiken till hemsidan och försöker förbättra den än mer. Det innebär optimering av sökord, kampanjer och att skapa engagerade poster för din målgrupp. Ett arbete inom online marketing är spännande och varierande och det bästa av allt är att du följa upp, utvärdera och se direkta resultat av ditt arbete. Om du gillar att vara både analytisk och kreativ så ska du ta dig en närmare titt på våra lediga sommarjobb inom online marketing i Örebro.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Örebro

Lediga deltidsjobb inom Marknadsföring/PR i Örebro

Vad kul att du vill ta en närmare titt på våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Örebro. Ett sommarjobb inom marknadsföring är perfekt för att samla värdefulla erfarenheter till CV:t, oavsett om du planerar att ha en fortsatt karriär inom marknadsföringsfältet eller inte. Här kan du arbeta både högt och lågt med olika typer av marknadsföringsaktiviteter, allt från att utforma en marknadsstrategi till att ta presentationsmaterial och genomföra event. Du kommer garanterat inte att ha en tråkig stund på jobbet. Kolla igenom våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Örebro genom att klicka på länken nedan!

Lediga deltidsjobb inom Marknadsföring/PR i Örebro

Vanliga frågor om sommarjobb i Örebro


Vilka branscher erbjuder sommarjobb i Örebro?

Det finns sommarjobb inom en rad olika branscher i Örebro. Exempelvis kan du söka jobb inom handel och service, inom industrin, på lager och i produktion, inom vård och omsorg, och på olika företag.

Vilka krav ställs det på mig som sommarjobbare i Örebro?

Kraven på sommarjobbare i Örebro kan variera beroende på arbetsplats och jobb. Generellt krävs det att du är engagerad, ansvarstagande och pålitlig. Vissa jobb kan kräva att du har en viss utbildning eller erfarenhet, medan andra jobb kan vara mer lämpade för personer utan tidigare erfarenhet.

Hur söker jag sommarjobb i Örebro?

Du kan söka sommarjobb i Örebro genom att titta på olika jobbannonser online eller genom att kontakta arbetsgivare direkt. Du kan också besöka Arbetsförmedlingen för att få tips och hjälp med att hitta jobb.