Sommarjobb i Kumla

Nu har vi 7 lediga sommarjobb i Kumla.


Sommarjobb i Kumla är en utmärkt möjlighet för dig att skaffa värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du bidrar till samhället och tjänar extra pengar under sommarlovet. Vad sparar du pengar till?Men var hittar man sommarjobb i Kumla? Många företag kan anställa ungdomar för enklare arbetsuppgifter såsom kassapersonal, cafébiträden eller inom lagerarbete men lättast är att kolla nedan efter lediga möjligheter.

Registrera dig så du kan bli först med din ansökan när nya lediga sommarjobb i Kumla kommer upp.

Sommarjobba i Kumla inom service och som butiksmedarbetare

Sommarjobba i Kumla inom service och som butiksmedarbetare , är bara en av flera idéer som du kan sommarjobba som! . När man jobbar i butik innebär arbetsuppgifterna oftast att hantera kassan, hyllpåfyllning och kundservice.
Serveringspersonal: Som serveringspersonal på caféer, restauranger eller snabbmatsställen kan du hjälpa till med att ta beställningar, servera mat och hålla ordning på serveringsområdet. Men kanske är sommarjobba i Kumla inom service och som butiksmedarebetare inget för dig? Vill du hellre sommarjobba i Kumla online?

Sommarjobba i Kumla online

Du kan även se vilka möjligheter det finns att sommarjobba i Kumla online. Du kan utföra flera hemarbetsuppgifter som inkluderar digitalt marknadsföring, innehållsskapande för sociala medier och enklare grafisk design. De kan också överväga att erbjuda dina färdigheter som läxhjälp eller lärare online eller delta i frilansuppdrag inom skrivande, översättning eller webbutveckling. Att utföra sådana jobb hemifrån ger dig flexibilitet och möjligheten att utveckla användbara färdigheter samtidigt som du tjänar pengar. Jobba hemifrån kan också vara en stor utmaning och kräver mycket disciplin om du ska ha det som ett sommarjobb i Kumla.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Ny! Bli en av de första att ansöka

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Ny! Bli en av de första att ansöka

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Ny! Bli en av de första att ansöka