Sommarjobb Piteå

Nu finns det 11 sommarjobb uppladdade i Piteå.

Här hittar du lediga sommarjobb i Piteå. Studentjob.se strävar efter att erbjuda något för alla. Oavsett om det är inom industri- eller restaurangbranschen. Kom ihåg att börja ditt sommarjobbsökande i tid, platserna ryker fort!

Piteå ligger i Norrbotten och står för hälften av sommarturismen i Norrbotten. Som du hör är Piteå en fartfylld sommarstad. Till välkända Pite Havsbad vallfärdar folk varje sommar för att ta sig ett dopp i äventyrsbadet eller bada vid den fem kilometer långa sandstranden. För fotbollslirare ordnas även en av Sveriges största fotbollsfestivaler, Piteå Summer Games. I staden finns Piteå Tekniska Universitet, som bland annat erbjuder utbildningar inom konst och kommunikation. I en livlig stad som Piteå ska det inte vara några större problem att hitta ett sommarjobb!

Det enda du behöver göra nu är att lägga till en personlig profil och vips så kan du sätta igång ditt jobbsökande! Som arbetsgivare, lägger du till en företagsprofil där du genast kan lägga till och redigera dina jobbannonser när som helst. Allt detta är naturligtvis helt gratis. Kom ihåg att hålla ett öga på vår hemsida. Även om du inte hittar ett passande jobb för dig just nu, löns det att hålla koll på vår hemsida eftersom vi uppdaterar våra jobbannonser regelbundet.

Tveka inte att kontakta oss vid ytterligare funderingar, feedback eller frågor. Hör gärna av dig till oss här på info@studentjob.se, så lovar vi återkomma så fort som möjligt!
Mer information

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

YoungCapital International
Top Job

Mystery shopping-roller tillgängliga!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Vi söker paneldeltagare för marknadsundersökningar online

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar