Sommarjobb i Skövde

Välj bland 7 sommarjobb att söka i Skövde.

Här har vi samlat alla våra lediga sommarjobb i Skövde. Att skaffa ett sommarjobb är toppen för att få in en fot i arbetslivet. På detta sätta kan du också spara ihop pengar till din nästa semesterresa eller inför kommande terminer och studentliv! För att sortera jobben kan du använda dig av menyn till vänster och få sökningen skräddarsydd helt efter dina egna preferenser. Låter det som någonting för dig? Klart det gör! Gör dig själv en tjänst och bläddra vidare bland våra sommarjobb i Skövde och ansök genom att skapa en profil hos oss. Stort lycka till med jobbsökandet!

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Skövde

Att arbeta med online marketing innebär mycket tid framför datorn, med både analytiskt och kreativt arbete. Här är det nämligen viktigt att ha full koll på sin publik genom att göra olika marknadsundersökningar och sedan skräddarsy sina marknadsföringsstrategier utefter detta. Du kan skapa olika typer av kampanjer, till exempel på sociala medier eller en key word-kampanj på Google. Att ha erfarenheter inom denna typ av marknadsföring är toppenbra för ditt framtida arbetsliv eftersom det ger dig bred förståelse för hur man utvecklar ett varumärke och sprider budskapet om sitt företag. Låter det som någonting för dig? Kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Skövde på länken nedan.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Skövde

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Skövde

På länken nedan har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Skövde. Inom dessa yrken finns det ofta möjlighet att jobba hemifrån, då den digitala utvecklingen sett till att man ofta inte behöver mer än en dator och en internetuppkoppling för att syssla med detta. Har vi tackat den digitala utvecklingen nog? Nej, jag tror inte det. Så om du är sugen på att slå upp hemmakontor samtidigt som du samlar på dig lite go’ arbetslivserfarenhet kan du klicka på länken nedan för att komma till våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Skövde.

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Skövde

Vanliga frågor om sommarjobb i Skövde


Vilka typer av sommarjobb finns det i Skövde kommun?

Skövde kommun erbjuder sommarjobb inom olika områden, inklusive vård och omsorg, skola och fritidsverksamhet, park och natur, kultur och fritid, samt teknik och fastighet. Vanliga sommarjobb kan inkludera vårdbiträden, fritidsledare, trädgårdsarbetare och administrativ personal.

Hur ser arbetstiderna ut för sommarjobb i Skövde?

Den genomsnittliga arbetstiden för sommarjobb i Skövde kommun kan variera beroende på arbetsplats och uppgift. Vanligtvis arbetar sommarjobbare mellan 20-40 timmar i veckan.

Vilken ålder måste jag vara för att söka sommarjobb i Skövde kommun?

Åldersgränsen för sommarjobb i Skövde kommun varierar beroende på arbetsplats och främst vad för typ av arbetsuppgifter som ska genomföras. Vissa jobb kan kräva att du är 16 år eller äldre medan andra kan vara öppna för yngre sökande.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna