Filter - avancerad sökning

Sommarjobb i Skövde

Välj bland 11 sommarjobb att söka i Skövde.

Ett grymt sätt att få in en fot i arbetslivet är att skaffa sig ett sommarjobb. På detta sätta kan du spara ihop pengar till din nästa semesterresa eller inför kommande terminer och studentliv. Bläddra bland sommarjobb i Skövde här!

Skövde ligger i Västra Götalands Län och är länets fjärde största tätort. I Skövde finns det en bunt med olika aktiviteter och evenemang. Bland annat ordnas en delikat matfestival varje sommar. Skövde stadsmuseum är en välkänd attraktion i staden. Skövde är en mångfaldig industriort, både Volvo Powertrain och Volvo Cars har sina anläggningar här. Staden är även ett centrum för spelutveckling.

Skövde är även en riktig shoppingstad. Här hittar du ett flertal olika gymnasieutbildningar och Högskolan Skövde är viktig för regionen. Här utbildas bland annat datavetare, ekonomer och ingenjörer. Så vad väntar du på? Sätt igång ditt jobbsökande idag!

Skapa en personlig profil för att hålla kolla på de senaste jobbannonserna. Som arebetsgivare kan du ladda upp och redigera dina jobbannonser när som helst, helt gratis. Om du inte hittar något passande sommarjobb för dig just nu ber vi dig kolla in vår sida kontinueligt, eftersom vi uppdaterar våra annonser regelbundet. Sätt igång jakten på ett intressant sommarjobb nu!

Vid eventuella frågor kan du alltid höra av dig till oss på info@studentjob.se. Vi är måna om att så många undomar och studenter som möjligt hittar sommarjobb i Skövde, så hör av dig om det är något du undrar!
Mer information

Ja, maila mig när det dyker upp jobb som matchar min sökning!

Du kan stänga av notiser vi email närsomhelst.

Butikssäljare till sommaren 2018

Säsongspersonal söker Receptionister till sommaren 2018

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar

Säljare på deltid till Rusta Skövde

Cafébiträden till sommaren 2018

Summer jobs in European Destinations

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

StudentJob SE söker skribenter till blogg