Sommarjobb i Sollentuna

Nu har vi 8 lediga sommarjobb i Sollentuna.

Sollentuna kommun är en blomstrande plats för unga arbetssökande som letar efter sommarjobb. Kommunen erbjuder många spännande möjligheter för ungdomar att uppleva en meningsfull arbetslivserfarenhet och tjäna pengar under sommarlovet. Här kan du hitta alla jobbannonser för sommarjobb i Sollentuna, så om du är redo att ansöka kan du komma igång genom att registrera dig - det tar endast två minuter.


Hitta ditt sommarjobb i Sollentuna kommun

Sollentuna kommun är en viktig arbetsgivare i regionen och erbjuder en mängd olika sommarjobb för ungdomar varje år. Oavsett om du är intresserad av att arbeta inom teknik, hälsa, utbildning, kultur eller andra områden finns det möjligheter att hitta ett jobb som passar dina intressen och färdigheter. Några av de bästa sätten att hitta lediga jobb i Sollentuna kommun är att besöka kommunens officiella webbplats, olika jobbsajter såsom Studentjob.se och även fråga lokala företag om de söker sommarpersonal.

Fördelarna med att sommarjobba i Sollentuna kommun

Att sommarjobba i Sollentuna kommun ger dig många fördelar. Förutom att du får värdefull arbetslivserfarenhet, kan du också upptäcka de fantastiska platserna som Sollentuna har att erbjuda. Detta inkluderar vackra parker och trädgårdar, kulturella evenemang och historiska sevärdheter. Ett sommarjobb i Sollentuna kommun ger dig möjlighet att få värdefulla arbetslivserfarenheter och samtidigt tjäna pengar. Du kan förvänta dig att arbeta med kompetenta kollegor och få stöd och vägledning från din handledare. Du kan också lära dig nya färdigheter och förbättra ditt CV för framtida karriärmöjligheter.

Vanliga frågor om sommarjobb i Sollentuna


Vad är åldersgränsen för sommarjobb i Sollentuna kommun?

Åldersgränsen för sommarjobb i Sollentuna kommun varierar beroende på arbetsplats och uppgift. Vissa jobb kan kräva att du är 16 år eller äldre medan andra kan vara öppna för yngre sökande. registrera dig och börja ansök för att få en chans att sommarjobba!

Vilka kvalifikationer behöver jag för att söka sommarjobb i Sollentuna kommun?

Kraven för sommarjobb i Sollentuna kommun varierar beroende på arbetsplats och uppgift. Vissa jobb kan kräva tidigare erfarenhet eller utbildning medan andra kan vara öppna för alla sökande.

Vilka typer av sommarjobb finns det i Sollentuna kommun?

Sollentuna kommun erbjuder sommarjobb inom många olika områden, inklusive teknik, hälsa, utbildning, kultur och mer. Vanliga sommarjobb kan inkludera parkarbeten, receptionist, lärarassistent och biblioteksassistenter, bland andra.

Flexibelt Studentjobb: Bli barnvakt hos myNanny (90-130kr/h) i Stockholm

Top Job

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Top Job

Extrajobb som biluthyrare/bilvårdare personal i Stockholm

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna