Sommarjobb i Stockholm

8 lediga sommarjobb i Stockholm hos StudentJob.se.

Det finns gott om sommarjobb i Stockholmsområdet. Oavsett om du vill jobba med äldrevård, på ett café eller på ett spännande IT-kontor har du goda mjöligheter i huvudstaden under sommarmånaderna! Flertalet butiker, cafeer och andra säsongsbundna verksamheter behöver extra personal under sommaren vilket öppnar upp för flera givande möjligheter!

I Stockholm är det gott om företag inom branscher som aldrig sover - perfekt för dig som vill jobba inom bank eller försäkringsbranschen. Det är även en fantastisk sommarstad, med många bra uteklubbar, uteserveringar och goda möjligheter att njuta av naturen. Såväl havs- som sjöbad finns nära till hands, passa på att ta ett dopp vid Hornstull (lämplig lunch går lätt att hitta vid food trucks i området) eller ta tåget ut till anrika Saltsjöbaden för ett klassiskt havsbad. Under sommaren förvandlas flera av stadens gator till gågator, så caféer och uteserveringar är ännu trevligare under ett par härliga veckor!

Oftast är det lättare att hyra en lägenhet i staden under sommarmånaderna, så att jobba här en kortare period kan vara ett bra steg in både på den lokala arbets- och bostadsmarknaden! Håll koll här löpande för att se om det dyker upp nya tjänster.

StudentJob.se försöker se till att du kan hitta så bra sommarjobb som möjligt, arbetsgivare kan därför ladda upp sina annonser gratis hos oss, och du som användare kan alltid höra av dig till info@studentjob.se med frågor eller förslag!
Mer information

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Startskottet - JMs studentprogram inom nyproduktion - Flera orter i Sverige

Swedish Content Writer from Home Office

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar