Sommarjobb i Stockholm

8 lediga sommarjobb i Stockholm hos StudentJob.se.

Det finns gott om sommarjobb i Stockholmsområdet. Oavsett om du vill jobba med äldrevård, på ett café eller på ett spännande IT-kontor har du goda möjligheter i huvudstaden under sommarmånaderna! Flertalet butiker, cafeer och andra säsongsbundna verksamheter behöver extra personal under sommaren vilket öppnar upp för flera givande möjligheter! Såväl havs- som sjöbad finns nära till hands, passa på att ta ett dopp vid Hornstull eller ta tåget ut till anrika Saltsjöbaden för ett klassiskt havsbad. Under sommaren förvandlas flera av stadens gator till gågator, så caféer och uteserveringar är ännu trevligare under ett par härliga veckor. På den här sidan kan du hitta alla lediga sommarjobb i Stockholmsområdet, och glöm inte att registrera dig på studentjob - det tar endast 2 minuter.


Lediga jobb inom Online Marketing i Stockholm

Redo att kolla igenom våra lediga jobb inom online marketing? Ett perfekt jobb eftersom det går att utföra nästan varsomhelst, allt du behöver är din laptop och en fungerande internetuppkoppling. Det innebär att du skulle kunna arbeta utomhus när vädret tillåter! I denna bransch tittar du på trender på internet och analyserar trafiken i de digitala kanalerna. Men det handlar inte bara om att vara analyserande - du måste också vara duktig på att underhålla och engagera dina besökare så om du kreativt lagd är det ett stort plus! Visst låter det kul? Klicka dig vidare till våra lediga jobb inom online marketing i Stockholm.

Lediga jobb inom Online Marketing i Stockholm

Lediga sommarjobb inom Marknadsföring/PR i Stockholm

Intresserad av våra lediga jobb inom marknadsföring och PR? Vi förstår det. Ett arbete inom marknadsföring och PR är spännande och roligt. Här kan du syssla med flera olika saker. Du kan exempelvis utforma olika marknadsstrategier, marknadsanalyser eller event så det finns stora möjligheter att ha ett varierande och utmanande arbetsliv i denna bransch. Oftast kräver dessa typer av tjänster utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller event. Väl investerad studietid för den som vill ha ett yrke som öppnar dörrar till många olika företag och arbetsuppgifter. Blir du taggad? Klicka dig vidare till våra lediga jobb inom marknadsföring och PR nu!

Lediga jobb inom Marknadsföring/PR i Stockholm

Vanliga frågor om sommarjobb i Stockholm


Vilka branscher är vanliga för sommarjobb i Stockholm?

Vanliga branscher för sommarjobb i Stockholm inkluderar retail, hotell och restaurang, evenemangsindustrin, turism och besöksnäringen, samt olika former av administrativt arbete. För att komma igång med dina ansökningar för sommarjobb kan du börja med att registrera dig.

Vad för slags arbeten kan man hitta i Stockholm om man är under 18 år?

Som person under 18 år kan man hitta sommarjobb i Stockholm inom branscher som exempelvis detaljhandel, servering, park- och trädgårdsarbete samt sommarjobb inom kommunen. Om du är intresserad av att hitta ett sommarjobb i Stockholm kan vi rekommendera att kolla in alla lediga sommarjobb på den här webbsidan.

Finns det möjlighet att få sommarjobb inom kultur- och evenemangsbranschen i Stockholm?

Ja, Stockholm har en stor och levande kultur- och evenemangsbransch där det finns möjligheter till sommarjobb. Det kan handla om arbete på teatrar, musikfestivaler, museum eller andra evenemang.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Top Job

Flexibelt Studentjobb: Bli barnvakt hos myNanny (90-130kr/h) i Stockholm

Top Job

Extrajobb som biluthyrare/bilvårdare personal i Stockholm

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna