Sommarjobb i Varberg

Nu har vi 7 lediga sommarjobb i Varberg.

Letar du efter ett sommarjobb i Varberg?

Funderar du på hur du ska få ekonomin att gå runt utan CSN denna sommar? På Västkustens turisttäta stad som Varberg finns det gott om extraknäck att tjäna på somrarna! Men jobba nu inte för hårt att du glömmer bort att även njuta av din sommar i Varberg. Ta en tur till Varberg spa eller besök det omtalade Varberg kusthotell. I menyn till vänster väljer du ett sommarjobb som passar just dig. Vi på StudentJob uppdaterar nya jobbannonser löpande. Här nedan har vi listat fram förslag på lediga sommarjobb i Varberg.

Se alla sommarjobb i Varberg.

Lediga sommarjobb inom onlinemarknadsföring i Varberg.

Om du vill vässa på dina kompetenser inom onlinemarknadsföring i sommar då finns det lediga feriearbete i Varberg att söka! Här har du chansen att träna på ditt skrivande samtidigt som du får arbeta kreativt med att ta fram olika budskap till olika målgrupper. Arbetsuppgifter inom onlinemarknadsföring kan dock variera och det fina i det är att du få breda erfarenheter inom både sälj, media och kommunikation. Du får också fria händer att utforska den digitala branschen. Låter det som ett sommarjobb för dig? Klick på länken här nedan för att komma till alla lediga sommarjobb inom onlinemarknadsföring i Varberg.

Se alla sommarjobb inom onlinemarknadsföring i Varberg.

Lediga sommarjobb inom marknadsföring\PR i Varberg.

Spendera din sommar i Varberg med att tjäna pengar på extraknäck och utöka dina kunskaper inom marknadsföring/ PR. Här får du chansen att sommarjobba med bland annat reklam, säljkampanjer, relationsskapande och mer därtill! Det finns många roliga och intressanta arbetsuppgifter inom marknadsföring/ PR och inte minst hittar du härliga kollegor på vägen. Ge din karriär en boost inom marknadsföring/ PR och ta med dig värdefulla erfarenheter som blir intressanta för framtida arbetsgivare. Och kanske hittar du ditt drömjobb inom marknadsföring och PR? Läs mer på länken här nedan och klicka vidare till alla lediga sommarjobb inom marknadsföring\PR i Varberg.

Se alla sommarjobb inom marknadsföring\PR i Varberg.

Mer information

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!