Börja med gratis jobbannonsering redan idag!

Alla nya företag som registrerar sig på studentjob.se erbjuds möjligheten att annonsera gratis i två veckor. Allt du behöver göra är att klicka på denna länk för ladda upp din annons helt kostnadsfritt. Inget kreditkort behövs.

Hur fungerar det?

Din gratis annons ligger uppe i 15 dagar, utan bindningstid, på vår jobbportal, eller fram tills det att 15 ansökningar tagits emot. Vanligtvis brukar detta vara tillräckligt för att tillsätta en tjänst, men framförallt ger detta ert företag en idé om hur vår tjänst fungerar och vilka förväntningar ni kan ha på oss.

Vad händer med min gratis annons efter testperioden?

Efter att annonstiden löpt ut är ni välkomna att fortsätta använda oss om rekryteringsbehovet kvarstår. Vi har en mängd olika annonserings lösningar att erbjuda och vi jobbar ständigt med att anpassa våra erbjudanden efter våra kunders behov. Om ni inte vill fortsätta löper annonsen ut av sig själv.

Skillnad på en kostnadsfri annons och en betald annons?

Det läggs upp många annonser på StudentJob dagligen och dessa de betalda annonserna har en högre exponering än gratisannonserna och prioriteras i sökfältet. Betalannonserna kommer även, till skillnad från gratisannonserna, att skickas till våra partnersidor som ex. Jobbsafari och Jooble. Dessutom erbjuds ni skräddarsydd rådgivning och granskning av annonstexten när ni köper annonser av oss. Genom våra betalda annonser kommer ni även kunna ta emot obegränsat med ansöknngar och