Filter - avancerad sökning

Extrajobb i Borgholm

Just nu finns 7 extrajobb i Borgholm.

För att ha råd att studera kan ett extrajobb (tyvärr) vara nödvändigt, då CSN inte alltid räcker till. Dock kan tidsbristen vara det som ställer till det, men idag finns det många extrajobb som erbjuder stor flexibilitet både när det kommer till arbetstider, arbetsmängd och arbetsplats. Kolla igenom våra tjänster nedan för att se vad som passar just dig.

Positiva aspekter med ett extrajobb förutom inkomsten är arbetslivserfarenhet. Dels växer du som person när du vistas i nya miljöer och utsätts för nya utmaningar. Dessutom är det en fantastisk punkt att lägga till på CVt, vilket i många fall kan vara helt avgörande till om du får en tjänt eller inte. Att ha haft ett jobb gör det möjligt att visa upp de kunskaper och erfarenheter du har, glöm, inte att ha kvar kontakten med din chef/ansvarige så att denne kan bekräfta dessa som referens i framtiden. Så vad har du att förlora? Börja ansöka redan idag!

Har du frågor eller funderingar? På vår Tips&Råd sida och på F.A.Q. här ovan kan du hitta svar på de vanligaste frågorna och tips på hur du ska komma igång med jobbsökandet. Om du har du några ytterligare frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på info@studentjob.se så kommer vi göra vårt bästa för att besvara dessa.
Mer information

Ja, maila mig när det dyker upp jobb som matchar min sökning!

Du kan stänga av notiser vi email närsomhelst.

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Housekeeping - extrajobb som städare och städjobb

Petcare - extrajobb inom djurpassning

Childcare - extrajobb som barnvakt eller nanny

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna