Extrajobb i Gävle

Nu finns 11 extrajobb i borås.

Söker du efter ett extrajobb i Gävle? Då har du kommit rätt. Denna sida visar flera deltidsjobb i Gävle som går att söka till just nu. Sidan är perfekt för dig som kanske studerar på gymnasiet eller högskolan och vill tjäna en extra inkomst. Det är ekonomiskt tufft att vara student och samtidigt ha råd med att göra roliga saker eller kunna spara ihop till något du länge velat ha. Du kanske söker efter arbetslivserfarenhet och nya kompetenser att visa upp för din framtida arbetsgivare. I vilket fall så jobbar vi för att hjälpa dig att hitta ditt nya jobb då vi erbjuder ett brett sortiment av arbeten som förhoppningsvis kommer att passa dig. För att söka extrajobb i Gävle som ungdom på vår plattformen så kan du börja med att registrera dig.


Deltidsjobb i Gävle

Skillnaden mellan ett extrajobb och ett deltidsjobb är ofta antalet timmar som du arbetar. Extrajobb innebär ett antal få timmar i veckan under kvällar och helger, medan deltidsjobb kan variera mer från några få timmar till nästan heltid. Som student i Gävle så finns det flera alternativ av jobb att välja mellan. Det erbjuds tjänster bland annat inom skola, omvårdnad samt försäljning och en del av dem kan du jobba med hemifrån. Då skulle du kunna kombinera dina studier med ett extra- eller deltidsjobb i Gävle.Du kan också söka lediga jobb i Gävle utan utbildning.


Läser du på Högskolan i Gävle till lärare så kan det passa bra att söka till ett deltidsjobb som lärare eller läxhjälp. Där får du känna på hur det är att vara lärare och om du valt rätt program. Du kanske läser sjuksköterskeprogrammet och vill få kompetenser inom vård. Då kan du extraknäcka på Gävle sjukhus eller kanske som Nanny. Du kan självklart söka ett extrajobb i Gävle som inte är kopplat till dina studier och även det ger dig bra arbetslivserfarenhet och klirr i kassan. Vi vill också rekommendera dig att ansöka till våra kandidatpooler där du blir meddelad när nya jobb blir tillgängliga inom en den kategorin du ansökt.


Jobbtips för studenter i Gävle

De allra flesta jobb kräver att man ansöker med CV och Personligt brev för att kunna ge rekryteraren underlag om du är rätt person för jobbet. När du söker ett extrajobb som student i Gävle har du troligtvis inte så stor erfarenhet av hur man skriver ett CV. Det är inte alltid lätt att skriva ett, men som tur är har vi all information du behöver på vår karriärsida. Där hittar du allt från CV-mallar, hur man skriver ett personligt brev, hur man bär sig åt på arbetsintervjun och mycket mer. Ansök nu och börja skriva ihop ditt CV. Behöver du hjälp så kan du kontakta oss.

Vanliga frågor om extrajobb i Gävle


Vilka extrajobb i Gävle finns det?

Det finns flera extrajobb i Gävle som exempelvis Vård och omsorg, försäljning eller marknadsundersökningar.

Vad är skillnaden mellan extrajobb och deltidsjobb?

Skillnaden mellan ett extrajobb och ett deltidsjobb är ofta antalet timmar som du arbetar. Extrajobb innebär ett antal få timmar i veckan under kvällar och helger, medan deltidsjobb kan variera mer från några få timmar till nästan heltid. Se förslagsvis lediga jobb i Gävle.

Finns det lediga deltidsjobb i Gävle?

Om du letar efter ett deltidsjobb i Gävle så finns det flera att alternativ att välja mellan som exempelvis lärare, bud och online marketing. Se fler deltidsjobb.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning