Extrajobb i Härnösand

Just nu finns 11 extrajobb i Härnösand.


Letar du efter spännande karriärmöjligheter? Kolla nedan efter lediga extrajobb i Härnösands kommun som väntar på att upptäckas. Oavsett om du är mellan 12-15 eller över 18 år, erbjuder Härnösand en unik arbetsmiljö där du kan utvecklas och trivas.

Sök efter allt från lediga jobb inom Härnösand kommun till spännande möjligheter i olika branscher, exempelvis detaljhandeln där du kan extrajobba i butiker och få värdefull kundserviceerfarenhet.
Glöm inte att registrera dig så du inte missar några nya intressanta jobbchansen!

Extrajobb under studietiden - idéer

Först och främst är det viktigt att hitta ett extrajobb under studietiden är flexibelt och anpassat till dina studier. Arbeta som läxhjälp där du hjälper andra elever med ämnen som matte eller engelska, eller som barista i en kafé är extrajobb som du kan anpassa så de passar ditt schema. Med flexibla arbetstimmar jobbar man oftast helg eller eftermiddagar och kväll. Vare sig du är intresserad av att arbeta inom kommunen eller servicebranschen kan du söka lediga extrajobb i Härnösand nedan.

Utöver extrajobb som är lokala kan du även utforska möjligheter att jobba hemifrån. Du kan alltså jobba hemifrån från din dator vart du än bor - som Härnösand. Förslag på digitala extrajobb är att skriva artiklar, översätta texter eller hantera sociala medier för företag. Dessa typer av jobb som kan göras på distans passar studenter bra då de kan anpassas till ditt studieflöde.

Tips extrajobb

Viktiga tips för att klara av ett extrajobb under studietiden inkluderar att organisera din tid noggrant, kommunicera tydligt med arbetsgivaren om din tillgänglighet och prioritera dina studier. Det finns flera positiva effekter med ett extrajobb under studietiden utöver att ge ekonomiskt stöd du lär dig också lära dig värdefulla färdigheter som kan förbättra din anställbarhet efter examen. Du bygger även ut ditt nätverk som gör att du förbättrar din LinkedInprofil.

Så oavsett om du letar efter sommarjobb i Härnösand, ett nytt karriärsteg eller en möjlighet till ett första extrajobb ta steget och upptäck de spännande möjligheterna som väntar på dig i Härnösand! Nånstans i Härnösand kommun kan lediga jobb som kan matcha dina mål och ambitioner finnas.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning