Extrajobb i Jönköping

Nu har vi 11 extrajobb i Jönköping.

Här har vi samlat våra extrajobb i Jönköping, perfekt för dig som studerar vid Jönköping university och vill ha lite extra klirr i kassan utöver CSN. Att ha ett extrajobb är värdefullt på många sätt! Dels är det toppenbra för din ekonomi, men du får också viktiga arbetslivserfarenheter. Dessa kan vara en knuff i rätt riktning när du är redo att kickstarta din karriär på riktigt! Du kan med ett extrajobb ta chansen att testa på olika branscher och på så sätt lista ut vad du vill hålla på med framöver. Utnyttja möjligheten och sök våra lediga extrajobb i Jönköping!


Deltidsjobb inom Online Marketing i Jönköping

Är du intresserad av att skaffa ett extrajobb men är rädd att det ska för mycket tid från dina studier? Vi alla har varit där, min vän. Därför tycker jag att du ska kolla in våra deltidsjobb inom online marketing i Jönköping! Med dessa kan du nämligen ofta bestämma själv varifrån, och när, du jobbar. Stressig tentaperiod? Inga problem, då kan du fokusera helhjärtat på plugget. Pratar föreläsaren om någonting du redan kan allt om? Dåså, jobba lite istället för att anteckna vad hen säger! Det behöver inte vara svårare än så. Om detta låter som någonting för dig, tycker jag att du ska fortsätta läsa om våra deltidsjobb inom online marketing i Jönköping.

Deltidsjobb inom Online Marketing i Jönköping

Deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Jönköping

Kanske studerar du någonting inom kommunikation eller ekonomi i Jönköping? Varför inte kombinera det med ett deltidsjobb inom PR eller marknadsföring? Här har vi nämligen två saker som går hand i hand. Att arbeta inom PR- och marknadsföringsbranschen innebär ofta arbetsuppgifter där du får ta fram marknadsföringsstrategier för att få nya kunder till företaget. Det kan också innebära en massa annat roligt arbete! Det är också perfekt att ha ett extrajobb vid sidan av en huvudsaklig syssla, dels för lite extra pengar i plånkan, men också för att fylla ut CV:t och kunskapsbanken med lite viktiga erfarenheter! Låter detta intressant? Läs vidare om våra deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Jönköping.

Deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Jönköping

Mer information

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning