Extrajobb i Jönköping

Nu har vi 17 extrajobb i Jönköping.

Här har vi samlat våra extrajobb i Jönköping, perfekt för dig som studerar vid Jönköping university och vill ha lite extra klirr i kassan utöver CSN. Att ha ett extrajobb är värdefullt på många sätt! Dels är det toppenbra för din ekonomi, men du får också viktiga arbetslivserfarenheter. Dessa kan vara en knuff i rätt riktning när du är redo att kickstarta din karriär på riktigt! Du kan med ett extrajobb ta chansen att testa på olika branscher och på så sätt lista ut vad du vill hålla på med framöver. Utnyttja möjligheten och sök våra lediga extrajobb i Jönköping!


Deltidsjobb inom Online Marketing i Jönköping

Är du intresserad av att skaffa ett extrajobb men är rädd att det ska för mycket tid från dina studier? Vi alla har varit där, min vän. Därför tycker jag att du ska kolla in våra deltidsjobb inom online marketing i Jönköping! Med dessa kan du nämligen ofta bestämma själv varifrån, och när, du jobbar. Stressig tentaperiod? Inga problem, då kan du fokusera helhjärtat på plugget. Pratar föreläsaren om någonting du redan kan allt om? Dåså, jobba lite istället för att anteckna vad hen säger! Det behöver inte vara svårare än så. Om detta låter som någonting för dig, tycker jag att du ska fortsätta läsa om våra deltidsjobb inom online marketing i Jönköping.

Deltidsjobb inom Online Marketing i Jönköping

Deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Jönköping

Kanske studerar du någonting inom kommunikation eller ekonomi i Jönköping? Varför inte kombinera det med ett deltidsjobb inom PR eller marknadsföring? Här har vi nämligen två saker som går hand i hand. Att arbeta inom PR- och marknadsföringsbranschen innebär ofta arbetsuppgifter där du får ta fram marknadsföringsstrategier för att få nya kunder till företaget. Det kan också innebära en massa annat roligt arbete! Det är också perfekt att ha ett extrajobb vid sidan av en huvudsaklig syssla, dels för lite extra pengar i plånkan, men också för att fylla ut CV:t och kunskapsbanken med lite viktiga erfarenheter! Låter detta intressant? Läs vidare om våra deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Jönköping.

Deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Jönköping

Mer information

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb inom djurpassning

Vill du arbeta på distans? - Vi har jobbet för dig!

Top Job

Adress-research / Datainsamling

Utvärdering och kategorisering av data Online

Top Job

Survey-Taking (English)

Top Job

Proofreader (English)

Top Job

Copywriter (English)

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar