Internship i Borgholm

Just nu finns det 2 internships i Borgholm.

Börja sökandet efter ditt internship idag. Här hittar du de internship som finns i Borgholm just nu. Vi uppdaterar vår jobbportal kontinuerligt, så tänk på att hålla dig uppdaterad för att inte missa något.

Varför ett internship / traineeship? Intership har blivit allt vanligare bland företagen och det ger dig en fantastisk möjlighet att få en inblick i en marknad som intresserar dig. Arbetsuppgifterna kan variera mycket från företag till företag, men något som du blir garanterad är arbetslivserfarenhet. Detta är något som värderas högt av framtida arbetsgivare. På ett internship får du kunskaper, erfarenheter och möjligheten att desta dina teoretiska kunskaper i praktiken.

Borgholm med sitt drömläge på Öland, lockar många turister under sommarmånaderna. Ön erbjuder vacker natur, spännande kulturhistoria och många aktivitetsmöjligheter. Dessutom kan man enkelt ta ölandsbron över till fastlandet och man kommer då direkt till Kalmar. Varför inte starta din karriär i fantastiska svenska miljöer?

Vill du komma i kontakt med oss? Du kan alltid kontakta oss på info@studentjob.se med dina frågor, funderingar eller förslag på förbättringar. Vi är här för dig och gör vårt bästa för att underlätta din ansökningsprocess! Lycka till i sökandet efter ditt Internship!
Mer information