Lediga jobb i Bromölla

Just nu finns 13 lediga jobb i Bromölla.

Är du på jakt efter ett extrajobb eller deltidsjobb i närheten av Bromölla? Bromölla ligger cirka en timme från Karlskrona och endast 20 minuter utanför Kristianstad där det finns möjligheter för dig som student att utforska jobberbjudanden i området men även runt omkring för att hitta något som passar just dig. När du letar efter lediga jobb i Bromölla kan du ta del av naturen och bygdens historia där du kan utforska ett unikt kulturarv, gårdsbutiker, olika vandringsleder och annat. För att hitta lediga jobb i Bromölla kan du bläddra igenom vår hemsida för att hitta jobberbjudanden som passar just dig.


Lediga jobb inom Online Marketing i Bromölla

Har du tidigare erfarenheter av marknadsföring, eller vill utvecklas inom digital marknadsföring? Då är ett jobb inom Online Marketing något du borde överväga. Som student finns det många möjligheter att fördjupa sina kunskaper inom digital marknadsföring! Du har möjlighet att få erfarenhet i tidig ålder som du har nytta av senare men även chans att utforska olika områden av yrket. Kanske är du en fena på att optimera innehåll till hemsidor? Eller analysera kampanjer och webbtrafik? Om detta väcker ditt intresse kolla då in våra lediga jobb inom Online Marketing i Bromölla.

Lediga jobb inom Online Marketing i Bromölla

Lediga jobb inom Marknadsföring / PR i Bromölla

Är du intresserad och har erfarenhet av lite mer traditionell marknadsföring kan ett jobb inom PR vara något för dig. Du får chansen att utveckla skills och erfarenhet inom olika områden av marknadsföring såsom PR, media och kommunikation där ditt jobb är att ta varumärket till nästa nivå. Ett jobb inom Marknadsföring / PR kan innefatta skapande av innehåll till sociala kanaler, utföra pressutskick, skriva artiklar eller medverka i kampanjer på olika sätt. Om detta låter intressant, kika in våra lediga jobb inom Marknadsföring / PR i Bromölla för att ta del av mer!

Lediga jobb inom Marknadsföring / PR i Bromölla

Mer information

Year in Industry Placement in Amsterdam

Top Job

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Svensktalande Game Presenter sökes till Malta

Top Job

Vill du jobba hemifrån med Norstat och få ersättning?

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Jobba med kundtjänst i historiska Grekland

Top Job

Vill du komma med i Sveriges bästa undersökningspanel?

Top Job

Bli din egna chef - Börja ditt nya jobb som privatlärare

Ny! Bli en av de första att ansöka

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Extrajobb som barnvakt eller nanny

Extrajobb som städare och städjobb

Extrajobb inom djurpassning