Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Kundservicemedarbetare för framtida uppdrag i Stockholm

Stockholm | Kundservice / Call Center | Kundservicemedarbetare | Helpdeskpersonal | Heltidsjobb (förstajobb)

Vill du jobba med kundtjänst och gillar service? Nu söker TNG serviceinriktade personer till framtida uppdrag i Stockholm.

Om tjänsten

TNG söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag hos ett flertal av våra kunder. Tycker du om att leverera en högkvalitativ service samtidigt som du löser kunders problem? Gillar du att ha telefonen som närmsta verktyg? Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varvid vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag, där du har en bred roll inom kundtjänst och många interna kontaktytor. Som medarbetare inom kundtjänst får du chansen att bygga relationer med företagets kunder och bygga förtroende. Här får du chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundtjäsntmedarbetare är din primära arbetsuppgift att ta emot inkommande samtal och mejl från kunder som du sedan besvarar, och tillsammans med kunden kommer fram till den bästa lösningen. Även annan administration kring ärenden kan förekomma.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Till rollen som kundservicemedarbetare söker vi dig som har en god känsla för vad service innebär. Du är öppen, har lätt för att sätta dig in i kundens ärende och gillar att lösa problem. I perioder kan det vara mycket att göra så därför ser vi att du är stresstålig. Vidare trivs du med att prata med människor och du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då kundkontakt sker via både telefon och mail. Du har även lätt att sätta dig in i nya system.

Vi ser också att du har arbetat med någon form av service tidigare och är van vid att använda telefonen som främsta verktyg i ditt vardagliga arbete. Har du arbetat inom kundservice är det meriterande, det viktigaste är dock att du brinner för att ge dina kunder ett förstklassigt bemötande.

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Kundservicemedarbetare för framtida uppdrag i Stockholm

Vill du jobba med kundtjänst och gillar service? Nu söker TNG serviceinriktade personer till framtida uppdrag i Stockholm.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis