Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Framtida uppdrag inom nordisk kundtjänst i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Online marketing | Kundservicemedarbetare | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Söker du efter nya utmaningar inom kundservice? Vi på TNG söker efter serviceinriktade och ambitiösa personer för framtida uppdrag inom kundservice.

TNG söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag hos ett flertal av våra kunder. Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varvid vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag, där du har en bred roll inom nordisk kundtjänst och många interna kontaktytor. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som kundtjänstmedarbetare varierar beroende på företag och bransch. Arbetsuppgifter som brukar innefattas är:

  • ta emot samtal från såväl privat- som företagskunder
  • arbeta med administration och ärendehandläggning
  • stötta den interna organisationen 
  • orderhantering

Utöver detta tillkommer specifika arbetsuppgifter som varierar inom våra uppdragsgivares verksamhetsområden. Oavsett bransch handlar det alltid i slutändan om att göra uppdragsgivarnas kunder nöjda och att ge dem förstklassig service.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Till våra uppdrag söker vi dig som är serviceinriktad och ständigt strävar mot att bemöta kunden på bästa sätt. Du har helt enkelt en mycket god känsla för vad service innebär, men är också angelägen om att utvecklas ytterligare inom detta område. Då en del samtal kan vara krävande ser vi att du har tidigare erfarenhet från kundtjänst och har en god kommunikativ förmåga för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt via bland annat telefon och e-post.

Du trivs i rollen att prata med människor och då det i perioder kan vara mycket att göra ser vi att du är stresstålig. Du behärskar finska, norska eller danska flytande samt svenska i både tal och skrift då e-post och telefonsamtal kommer att förekomma.

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?
Vi arbetar både med uppdrag inom rekrytering och inom bemanning. Vår rekryteringsverksamhet innebär att du får en anställning hos våra uppdragsgivare, och i vår bemanningsverksamhet är du anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänster inom kundservice, ansök snarast! Vi går löpande igenom inkomna ansökningar för försöka matcha dig med något av våra uppdrag.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Framtida uppdrag inom nordisk kundtjänst i Stockholm

Söker du efter nya utmaningar inom kundservice? Vi på TNG söker efter serviceinriktade och ambitiösa personer för framtida uppdrag inom kundservice.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis