Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Projektledare till Clarendo i Malmö

Malmö | Skåne län | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)

Om tjänsten

Ansvarsfull och kvalitetsfokuserad Projektledare inom ledningssystem till Clarendo i Malmö.

Brinner du för ledningssystem och ständiga förbättringar men upplever att ditt arbetsfält är fyrkantigt och bakåtsträvande? Vill du jobba med ISO-standarderna på ett effektivt, pragmatiskt och roligt sätt? Tycker du att det är spännande med digitalisering och att arbeta i en liten entreprenöriell organisation? Då är tjänsten som Projektledare på Clarendo helt rätt för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
  • Vi är ett litet, värderingsstyrt företag med kunden i fokus.
  • Vi är ett stabilt företag med hög kreditvärdighet och vi kan erbjuda dig en trygg anställning.
  • Vi är ett bolag i en tillväxtfas och har nyligen påbörjat en förändringsresa där du behövs.
  • Vi förväntar oss att du tar mycket eget ansvar, och i utbyte ges du möjlighet att påverka och vidareutvecklas med oss.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Driva implementeringsprojekt tillsammans med dina kollegor, såväl som självständigt.
  • Skräddarsy kundlösningar efter varje verksamhets behov.
  • Jobba med kunder och deras ledningssystem i Clarendos eget IT-verktyg TIM.
  • Medverka i den fortsatta utvecklingen av IT-verktyget och driva digitaliseringen framåt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Beroende på din erfarenhet och ditt intresse kan du också komma att ansvara för vissa standarder (tex ISO 27001) och till exempel genomföra internrevisioner hos våra kunder. Du blir en del av ett litet sammansvetsat team. Kontoret är placerat nära Centralstationen i Malmö med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är nyfiken, prestigelös och pragmatisk. Vi är ett entreprenöriellt företag och du bör därför trivas med att driva saker framåt, våga fatta beslut och vara en sparringpartner gällande vår framtida utveckling. Då vår verksamhet bygger på kvalitet ser vi det som en absolut nödvändighet att du är en noggrann och ansvarsfull person. Du har ett logiskt och analytiskt tänkande liksom ett mycket systematiskt och strukturerat arbetssätt. Du är detaljfokuserad och uthållig, du ser till att ditt arbete fullföljs och håller hög kvalitet.

Du har en akademisk utbildning och mycket stor IT-vana. Du kan ha en bakgrund inom ledningssystem men tycker att det är stelt och gammaldags, och du vill inget hellre än att arbeta med ISO på ett nytt och digitaliserat sätt. Har du erfarenhet som IT-projektledare, är en fena på ITIL och tycker att verksamhetsutveckling är spännande kommer du säkert att trivas i denna roll. Du kan också komma från HR/organisationsområdet, ha en stor verksamhetsförståelse, goda projektledaregenskaper och ett stort intresse för systematik och digitalisering. Dina personliga egenskaper i kombination med ditt intresse för vår verksamhet är det viktigaste för oss.

Om Clarendo AB

Vår övertygelse är att ledningssystem skapar framgång. Clarendos ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001 och är förutsättningar för vår egen framgång. Vi älskar standarder som ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001 m.fl. Standarder skapar en systematik, fokus på rätt saker och ett reflekterande av verksamhetens mål och nyckeltal. Vi vill hjälpa våra kunder med att fokusera på det som är viktigt. Vi är praktiskt lagda och intresserar oss för uppgifter som bidrar till förbättringar. Vi samarbetar med glada kunder med målet att implementera ett effektivt ledningssystem som åstadkommer resultat. Vi arbetar i nätverk och anlitar expertkompetens på olika områden beroende på vad kunden har för önskemål.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Projektledare till Clarendo i Malmö

Ansvarsfull och kvalitetsfokuserad Projektledare inom ledningssystem till Clarendo i Malmö.

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis