Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Flera kundtjänstmedarbetare till spännande företag i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Om tjänsten

Vill du jobba med kundtjänst och brinner för service? Perfekt, läs mer och sök idag!

Vi söker nu flertalet medarbetare inom kundtjänst till spännande företag beläget i Stockholm city. Tycker du om att leverera en högkvalitativ service samtidigt som du löser kunders problem? Gillar du att ha telefonen som närmsta verktyg? Föredrar du att jobba i ett högt tempo? Välkommen med din ansökan.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du chansen att utvecklas både som person och i din professionella roll. Du får vara en del av att team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. Som medarbetare inom kundtjänst får du chansen att bygga relationer med företagets kunder och bygga förtroende. Du kommer att få en ordentlig introduktionsutbildning i din nya roll som kundtjänstmedarbetare. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Ta emot inkommande samtal och hjälpa kunder med deras problem
  • Svara på inkommande mejl
  • Handlägga ärenden i samråd med andra avdelningar

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är till början en konsultlösning men eventuell möjlighet till förläning. Du sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm med goda kommunikationer. Tjänsten är på heltid. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service, gärna i en kundtjänst. Du gillar att jobba i ett högt tempo och tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Du gillar att jobba strukturerat och är kommunikativ för att på bästa sätt hjälpa kunden. Du har intresse för att lära dig jobba i system samt har kunskaper i svenska och engelska.

Om TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet.

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Flera kundtjänstmedarbetare till spännande företag i Stockholm

Vill du jobba med kundtjänst och brinner för service? Perfekt, läs mer och sök idag!

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis