Inaktiv platsannons

HR Business Partner till Projektengagemang i Göteborg

Om tjänsten

Projektengagemang söker en erfaren HR Business Partner till Göteborg

Arbetar du idag med HR och är van att agera stöd åt chefer inom olika affärsområden? Projektengagemang är i en pågående utvecklingsfas och behöver utöka med ytterligare en HR Business Partner. Du som trivs i en bred HR-roll med passion för förändring och utveckling, som gillar att driva processer, har nu möjligheten att vara med och driva företaget till framgång

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta där du är med och driver processer framåt och skapar nya vägar och rutiner. Likaså ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring där kommande projekt kommer att vara spännande och utmanande!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Tillse att kompetensutvecklingsplaner tas fram
  •  Samordna och tydliggöra behov av rekrytering kopplat till affärsplaner, marknad och kompetensutvecklingsbehov
  •  Stötta chefer i introduktion av nya medarbetare
  •  Stötta chefer i avslut med exempelvis avslutningssamtal
  •  Svara på frågor kring anställning, kollektivavtal och frågor kopplade till gällande personalhandbok
  •  Stötta chefer i löneprocessen, utifrån kollektivavtalsparternas tänkta process
  •  Hantera rehabiliteringsärenden
  •  Samordna utvecklings- och kompetensbehov med PE-skolan
  •  Implementera arbetssätt och processer inom sitt affärsområde styrt från HR centralt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att vara support och stöd för chefer i HR-relaterade frågor och sitta med i divisionens ledningsgrupp. Du tar fram underlag inför fackliga förhandlingar och deltar aktivt i dem. Du får ut information och implementerar nya arbetssätt. Rollen innebär även att vara behjälplig där det behövs, i högt och lågt. Resor i tjänsten förekommer då det finns kontor även i Stockholm, Malmö och Hudiksvall.

VEM ÄR DU?

För rollen som HR Business Partner söker vi dig med eftergymnasial utbildning inom personal, HR eller liknande, samt flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta på ett mycket självständigt sätt, med stort eget ansvar, och är en engagerad person med passion för HR-frågor.
Vi ser att du är duktig på att skapa struktur i ditt arbete, är lätt att samarbeta med, och har ett stort eget driv i att få saker och ting att hända samt en stark vilja att utvecklas inom HR. Du förväntas leverera HR-service på en professionell nivå, där du bygger och bibehåller relationer samt uppmuntrar till engagemang hos medarbetarna.

Projektengagemang

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 35-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El, Tele & Säkerhet, VVS-design, Industri & Energi, Infrastruktur samt Projektledning & Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta. Läs mer om oss på www.pe.se.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan.

Publicerad den

17-10-2018

Extra information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Västra Götalands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis