Hitta sommarjobb i Borlänge

Just nu finns 21 sommarjobb uppladdade hos oss.

Glöm inte att sätta igång ditt sommarjobbs sökande i tid. Sommaren kommer alltid fortare än vad man tror, och det är bra att vara väl förberedd och sätta igång i tid. Vi på studentjob.se gör vårt bästa för att hjälpa dig att hitta sommarjobbet för dig.

I Borlänge hittar du massvis med aktiviteter och evenemang under sommaren! Här äger en av sveriges största festivaler rum, nämligen Peace & Love festivalen. Förutom detta kan du även gå på sommarteater eller dra till Gyllbergen som är Borlänges största naturreservat. I denna stad hittar du naturligtvis även en högskola, nämligen Högskolan Dalarna. Vilket inkluderar två campus.

Sätt igång ditt sökande på direkten, om du hittar något du gillar behöver du endast registrera dig och skicka iväg din ansökan. StudentJob är här för att hjälpa dig på vägen. Genom hela processen. För dig som arbetssökande är det självklart gratis! Likaså för arbetsgivare. Du behöver endast skapa en företagsprofil och vips har du möjlighet att dela dina jobbannonser. Med lite tur kanske ditt sommarvikariat kan övergå i ett heltids- eller extrajobb!

Vi övriga frågor, funderingar eller feedback får du mer än gärna kontakt oss på: info@studentjob.se! Vi strävar efter att besvara ditt meddelande så fort som möjligt.

Lediga Sommarjobb inom Online Marketing i Borlänge

Letar du efter lediga sommarjobb inom online marketing i Borlänge? Vi har flera lediga tjänster som förmodligen kan passa dig som älskar att jobba digitalt. Marknadsföring är en superrolig och kreativ industri att jobba inom. Sommarjobb kan ge dig en fot in i branschen och om du har tur så kanske du kan fortsätta jobba på företaget. Oavsett om du fortsätter att jobba på ditt sommarjobb eller inte, så är det en viktigt arbetserfarenhet som du tar med dig. Du kan dessutom skriva in det på ditt CV! Klicka dig in på alla lediga sommarjobb inom online marketing i Borlänge! Stort lycka till!

Lediga Sommarjobb inom Online Marketing i Borlänge

Lediga Sommarjobb inom Kundservice/Call center i Borlänge

Snart närmar sig sommaren och det är dags att börja tänka på jobb. Vi har flera lediga sommarjobb inom kundservice/call center i Borlänge. Så om du vill arbeta med att hjälpa och prata med kunder, då kan du passa perfekt för dessa tjänster. Oftast behöver man ingen tidigare erfarenhet, utan flera företag lär upp sina anställda. Sedan är det självklart ett plus om du har erfarenhet inom kundservice, så glöm inte att skriva det på ditt CV om så är fallet. Det är också viktigt att söka sommarjobb så snart som möjligt. Det beror på att de är populära och konkurrensen är stor. Så fila på ett personligt brev som du skriver till just det företaget som du vill arbeta på, var personlig och försök att sticka ut i mängden. Se alla lediga sommarjobb inom kundservice/call center i Borlänge!

Lediga Sommarjobb inom Kundservice/Call center i Borlänge

Mer information

Jobba hemifrån och tjäna pengar på marknadsundersökningar

Top Job

Jobba hemifrån med undersökningar - Uttag direkt via Swish (Utan uttagsgräns)!

Top Job

Tjäna extra pengar online!

Top Job

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

Top Job

Vill du jobba hemifrån och få ersättning?

Top Job

Följ med på nordisk turné - Face2face söker resande säljare!

Top Job

Har du fyllt 13 år & söker extrajobb? Bli utdelare i din ort

Top Job

Vill du jobba i en klädbutik? Gå med i vår kandidat pool!

Gå med i vår kandidatpool och ansök till diskare jobb.

Skriv in dig i vår kandidatpool och ansök till bartenderjobb

Vill du jobba utomlands? Gå med i vår kandidatpool för jobb i utlandet!

På jakt efter ett sommarjobb i år? Gå med i kandidatpoolen för sommarjobb!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar