Städer

Hitta sommarjobb i Borlänge

Just nu finns 5 sommarjobb uppladdade hos oss.

Glöm inte att sätta igång ditt sommarjobbs sökande i tid. Sommaren kommer alltid fortare än vad man tror, och det är bra att vara väl förberedd och sätta igång i tid. Vi på studentjob.se gör vårt bästa för att hjälpa dig att hitta sommarjobbet för dig.

I Borlänge hittar du massvis med aktiviteter och evenemang under sommaren! Här äger en av sveriges största festivaler rum, nämligen Peace & Love festivalen. Förutom detta kan du även gå på sommarteater eller dra till Gyllbergen som är Borlänges största naturreservat. I denna stad hittar du naturligtvis även en högskola, nämligen Högskolan Dalarna. Vilket inkluderar två campus.

Sätt igång ditt sökande på direkten, om du hittar något du gillar behöver du endast registrera dig och skicka iväg din ansökan. StudentJob är här för att hjälpa dig på vägen. Genom hela processen. För dig som arbetssökande är det självklart gratis! Likaså för arbetsgivare. Du behöver endast skapa en företagsprofil och vips har du möjlighet att dela dina jobbannonser. Med lite tur kanske ditt sommarvikariat kan övergå i ett heltids- eller extrajobb!

Vi övriga frågor, funderingar eller feedback får du mer än gärna kontakt oss på: info@studentjob.se! Vi strävar efter att besvara ditt meddelande så fort som möjligt.
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar