Sommarjobb i Bromma

Nu har vi 7 lediga sommarjobb i Bromma.

Letar du efter ett sommarjobb i Bromma? Du är inte ensam! Många studenter och unga yrkesverksamma söker efter möjligheter att tjäna extra pengar under sommaren, och Bromma är en bra plats att börja leta efter jobbmöjligheter. Här är några tips och råd om hur du kan hitta och ansöka om sommarjobb i Bromma. Det finns flera olika sommarjobb att ansöka till i Bromma, så det är bara att komma igång genom att registrera dig.

Kontakta företag i Bromma direkt

Om du inte hittar något här på Studentjob, kan du kan också kontakta företag i Bromma och dess omgivningar direkt och fråga om lediga jobb. Detta kan visa att du är engagerad och villig att ta initiativ, vilket kan imponera på arbetsgivaren. Söka efter företag som är verksamma inom din bransch och skicka in en spontanansökan kan vara ett bra sätt att öka dina chanser att hitta ett jobb.

Populära jobb i Bromma

Det finns många jobb som du kan söka efter i Bromma och dess omgivningar under sommaren. Exempelvis butiksmedarbetare, restaurangpersonal, receptionist, orderplockare, lagerarbetare, städare och assistent. Det finns också möjligheter att arbeta som evenemangs- eller festivalpersonal om du gillar att jobba med människor och ha kul på jobbet.

Vanliga frågor om sommarjobb i Bromma


Vilka typer av sommarjobb är vanliga i Bromma?

Vanliga sommarjobb i Bromma inkluderar arbeten inom detaljhandeln, inom trädgårdsskötsel och som orderplockare på lager.

Vad för typ av erfarenhet krävs för att få ett sommarjobb i Bromma?

Det beror på vilken typ av sommarjobb du söker. Vissa arbetsgivare kräver ingen tidigare erfarenhet, medan andra kan kräva viss erfarenhet inom en specifik bransch.

Vilken typ av lön kan jag förvänta mig att få som sommarjobbare i Bromma?

Lönen för sommarjobb i Bromma varierar beroende på vilken typ av arbete du utför, hur många timmar du arbetar och din erfarenhet. Du kan förvänta dig en timlön som är något högre än minimilönen, men som sommarjobbare brukar det ligga på 70-150 kr i timmen.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!