Sommarjobb i Södertälje

Nu har vi 7 lediga sommarjobb i Södertälje.

Södertälje erbjuder många sommarjobb inom olika branscher och områden. Du kan söka jobb inom butiker, restauranger, turism, lager och industri med flera. Det finns också möjligheter att jobba inom kommunen, till exempel inom park- och fritidsavdelningen eller inom administration och service. Sommaren präglas ofta av roliga aktiviteter och skapande av fina minnen, men det kanske viktigaste är nya erfarenheter och färdigheter som fås genom att arbeta. Ta vara på sommarens möjligheter och om du är redo att börja ansöka så är det bara att komma igång genom att registrera dig.


Lediga Sommarjobb inom Online Marketing i Södertälje

Är du sugen på att jobba i sommar? Se alla våra lediga sommarjobb inom online marketing i Södertälje. Att jobba med marknadsföring är otroligt intressant och alla företag är i behov av det, därför finns det många marknadsföringstjänster på arbetsmarknaden. Tycker du om att arbeta digitalt, med sociala medier, hemsidor eller att skriva texter, då passar du säkert in i den här branschen. Så se till att uppdatera ditt CV och skriv ett nytt personligt brev och börja sök jobb! Spana in alla lediga sommarjobb inom online marketing i Södertälje nu! Vi på StudentJob önskar dig all lycka till!

Lediga Sommarjobb inom Online Marketing i Södertälje

Lediga Sommarjobb inom Kundservice/Call center i Södertälje

Snart närmar sig den svenska sommaren, därför är det dags att börja söka sommarjobb. Vi har samlat flera lediga sommarjobb inom kundservice/call center i Södertälje för dig. Vill du arbeta med att hjälpa kunder, då kommer du passa utmärkt för dessa arbeten. I många fall behöver man ingen tidigare erfarenhet inom yrket, eftersom många företag har utbildningar för sina anställda. Däremot är det ett plus om du har erfarenhet inom kundservice. Så uppdatera ditt CV och fila på ett personligt brev, som du skriver till just det företaget, som du vill söka in till. Se alla lediga sommarjobb inom kundservice/call center i Södertälje på en gång!

Lediga Sommarjobb inom Kundservice/Call center i Södertälje

Vanliga frågor om sommarjobb i Södertälje


Vilka möjligheter finns det att söka sommarjobb inom kommunen i Södertälje?

Inom kommunen i Södertälje finns det möjligheter att söka sommarjobb inom park- och fritidsavdelningen, administration och service med flera. Du kan besöka kommunens hemsida eller kontakta deras personalavdelning för att ta reda på vilka sommarjobb som är tillgängliga.

Finns det några krav eller erfarenheter som behövs för att få ett sommarjobb i Södertälje?

Kraven och erfarenheterna som behövs för att få ett sommarjobb i Södertälje kan variera beroende på arbetsgivaren och branschen. Det är vanligt att man söker sommarjobb med tidigare erfarenheter från liknande arbete, men det kan också finnas arbetsgivare som söker personer utan tidigare erfarenhet.

Vad är vanliga arbetsuppgifter för sommarjobbare i Södertälje?

Vanliga arbetsuppgifter för sommarjobbare i Södertälje kan inkludera allt från kundservice, lagerarbete, städning och skötsel av parker och grönområden till administration och assistentuppdrag. Det kan också finnas möjlighet att arbeta inom restaurang- eller turistnäringen.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!